Foto van een International 956 XL, druk bezig met Bemesten. Wat betekend dat rode lampje. Foto is geplaatst door robert956 op 16-05-2015 om 10:41:06, met 15 reacties.

International 956 XL

robert956
Foto van een International 956 XL, druk bezig met Bemesten. Wat betekend dat rode lampje

Reacties

Henk 1120
@robert956 Nu is het duidelijk 😉
robert956
Sorry daar voor foto is niet met mijn telefoon gemaakt
boegie
Versnellingsbak olie lijkt me, bij een Landini gaat dat lampje dan tenminste branden
Henk 1120
@robert956 Ga er vanuit dat het niveau van de transmissieolie te laag is.
johndeere6506
Te weinig druk in de versnellingsbak 😉
marco steyr
Dat rondje is een tandwiel, dus is het iets met de versnellingsbak, de pijltjes geven druk aan en het druppeltje geeft aan dat het om olie gaat. Dus oliedruk in de bak is te laag.
claasfendt
Zit ergens een pompje in de achterbrug geloof ik die is dan kapot hebben wij ook gehad met de 845
jeroenfordmf
@robert956
Heeft u toevallig de koppeling ingedrukt? zo ja laat maar eens weer opnieuw opkomen zou het lampje weer uit moeten gaan.
Ander is het mogelijk dat uw filter aan vervanging toe is. vergeet niet de zeef onderin de bak schoon te maken, anders kun je binnen de kortste keer weer het filter gaan vervangen. Haal ook even het stuurschuifje van de 4wd even los en maak deze schoon. Zo voorkom je dat straks je 4wd niet uit wil.

Nog een vraagje hoeveel uur heeft de trekker en doet de handrem het nog goed?
robert956
@jeroenfordmf trekker is 3 dagen geleden is er nieuwe nieuwe olie en filter en alles is schoon gemaakt en na gekeken de trekker heeft nu (1)013994 gedraaid
henry case IH
@robert956
het lampje kan ook uit gaan als je iets meer toeren draait dan stationair,
als bij ons de olie in de versnellingsbak wat warmer is en de trekker even stationair draait gaat hij ook branden iets toeren bij geven gaat hij weer uit.
robert956
@henry case IH ik moet meer als haf gas geven voor dat het lampje uit gaat en zo dra ik het gas los laat brand het lampje weer
jeroenfordmf
@robert956 Dan ben ik bang dat je bakpomp kapot (toe aan vervanging) is, hadden wij bij 9100 uur.

Succes
henry case IH
@robert956 das wel veel.
bij ons gaat het om +- 150 toeren meer
Henk 1120
@robert956 Heb je deze beide topics gelezen, misschien zit daar nuttige info bij? tractorfan.nl/topic/20522/ en tractorfan.nl/topic/45412/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!