Foto van een Strautmann Super Vitesse 2 plus , bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door bertjan31 op 12-07-2015 om 16:15:40, met 6 reacties.

Strautmann Super Vitesse

bertjan31
Foto van een Strautmann Super Vitesse 2 plus , bezig met gras inkuilen.

Reacties

mdoornekamp
Mooi vol. Scheelt een stuk dat je de bodem ketting gewoon weer aan kunt zetten als de pieper gaat 😄 Ik heb er aan aanhangwagen net voorin gemaakt zodat je het er voor niet overeen laad.
bertjan31
@mdoornekamp ja ideaal kun je nog net ff wat meer meenemen;) ik houd het liever origineel
mdoornekamp
@bertjan31 ik heb zelf een schakelaartje op de achterklep gemaakt met een lamp voorop de wagen. Kan ik direct zien als ik de klep open druk
hobbyboer
@mdoornekamp Zoiets had ik op onze vorige wagen ook gemaakt, werkte mooi.
Bij de huidige wagen heb ik een camera achter in de bak, werkt ook mooi met kuilen en ook voor zomerstalvoeren kun je nog iets beter inschatten hoeveel je maait.
mdoornekamp
@hobbyboer camera heb ik wel eens aan gedacht. En dan een camera achterop de wagen en 1 in de bak 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Super Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!