11-06: De hakseldemo van John Deere & Geert-Jan de Kok was in volle gang en het gras vloog van het land! De John Deere ''8600i'' met als afvoercombi een John Deere 7260R en Krampe Big Body 750 werden

John Deere Meerdere

JD6930
11-06: De hakseldemo van John Deere & Geert-Jan de Kok was in volle gang en het gras vloog van het land! De John Deere ''8600i'' met als afvoercombi een John Deere 7260R en Krampe Big Body 750 werden op dit stuk vergezeld door een XUV550 S4 met toeschouwers.

Reacties

claasfan
Gras hakselen
JD6930
@claasfan

Whoops! 😃

Geregeld! 😛
claasfan
@JD6930 Haha goedzo :lol:
JD6930
@claasfan

Heb er ''Gras inkuilen'' van gemaakt omdat de buitenste twee natuurlijk niet hakselen. 😛
claasfan
@JD6930 Ook goed 😃
radium45
8800i toch?
JD6930
@radium45

Bij andere foto's wel, ik houdt het liever nog even zo tot ik bevestiging heb dat het mag. 😉
catfan55
Toch vreemd dat hier als sprake is van een daadwerkelijke 8800i (Stond ook bij de firma op Facebook) Terwijl ze in Amerika nog nergens vanaf weten, sterker nog, ze hebben de emissie goedkeuring nog helemaal niet van de 87, 88 en 8900i. wat tegenwoordig nogal een heet hangijzer blijkt te zijn. Ze hebben een aantal "field flow" machines lopen onder andere types 86 en 8500's maar over de officieel grotere series is nog weinig bekend. Dit zal ook wel één van die machines zijn. De daadwerkelijke grotere types gaan qua uiterlijk ook nog iets veranderen om te accomoderen voor extra koeling en alle rommelpot voor de emissie eisen.
JD6930
@catfan55

De machine vanuit Deere was een 8800(i?) Prototype idd. Er zat een Cummins motor in die we niet te zien kregen natuurlijk, omdat dat wss een te groot risico was om die open te stellen met zoveel camera's om hun heen en ze geen detailfoto's wilde hebben.

Via het profiel van @Boerenjongen16 kom je bij foto's met een link naar hun site waar meer details staan( o.a. typeplaat en invoer).

Deze machine zit nog vollop in de testfase en ook deze demo werd als test gebruikt, achter de schermen tussen de demo'sdemo's door werd er vollop gesleuteld.

Als dit geen proto was waren de JD mannen ook niet zo fel er op dat er geen detailfoto's genomen mochten worden.
overigens is er op de persbijeenkomst in Oostenrijk een 8800i te zien geweest met ook de juiste stickers als je de foto's op bijv. Facebook goed bekijkt. Deze zou op de Agritechnica voorgesteld worden. 😉

Over eventuele andere grote modellen weet ik niks van. 800 pk zal het vast niet bij blijven schat ik aangezien de 7080 serie dat al haalde of zelfs overschreed. Ook over ander uiterlijk bij grotere modellen is mij niks bekend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!