11-06: De hakseldemo van John Deere & Geert-Jan de Kok was in volle gang en het gras vloog van het land! De John Deere ''8600i'' met als afvoercombi een John Deere 7260R en Krampe Big Body 750 razen o

John Deere Meerdere

JD6930
11-06: De hakseldemo van John Deere & Geert-Jan de Kok was in volle gang en het gras vloog van het land! De John Deere ''8600i'' met als afvoercombi een John Deere 7260R en Krampe Big Body 750 razen over het land terwijl een XUV550 S4 met toeschouwers alvast een stuk voor uit rijdt. Rechts een John Deere 6150R met Kuhn hark en daarachter een 8500i.

Reacties

Boerenjongen16
Gras vloog van het land? Hooi bedoel je? 😛 + Er lag niks op.
Ritchie
@Boerenjongen16

Ik wou net zeggen, je moet dan gewoon gang houden om de hakselaar vol te houden.

Al scheelt het per bedrijf denk ik, maar je hebt er altijd van die piloten bij 😃
JD6930
@Ritchie

Hier zat afwisselend een medewerker van JD of loonwerkers die hem wel even wilde testen achter het stuur.

@Boerenjongen16

'T was droog zat ja! 😃
Een vertegenwoordiger grapte een dag eerder nog dat ze het niet moesten schudden... anders lag er niks meer! 😃
Boerenjongen16
@Ritchie Hoe is het in het 't laag?
Ritchie
@Boerenjongen16

Droog zat 😛 We zijn een mestput aan het metselen vanwege de uitbreiding van de schuur, maar das ideaal nu het grondwaterpeil zo laag staat.

Zijn nu een week geleden gestopt met beregenen, na vier weken volle bak beregenen.

Maar verder ist nie druk, v. Ackeren moet nog een hectare of zes uien opladen tegenover ons. Als dat zo ver is app ik wel 😉

Jullie nog druk?
Boerenjongen16
@Ritchie Ja droog zat, afgelopen dagen toch mooi op het gemakje geregend... Maar helaas al te laat... in eigen voorraad aardappels zit helaas al doorwas... niets aan te doen.

We kunnen meer dan goed aan het werk blijven! Gaat boven ons verwachtingen zéér goed... wachtrij aan klanten omtrent video productie en website- bouw.

Zie je appje tegemoet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!