Een ritje door de Ing. Hermann Lindner Strasse levert dit op!. Foto is geplaatst door Schluterfan op 24-08-2015 om 19:19:11, met 6 reacties.

Lindner Meerdere

Schluterfan
Een ritje door de Ing. Hermann Lindner Strasse levert dit op!

Reacties

valtradriver
@Schluterfan Was jij de buschauffeur ? 😄
Schluterfan
@valtradriver

Neen, die heb ik overtuigd om er langs te rijden hahaha 😃. Hij komt er al jaren, maar wist niet dat er ook een trekkerfabriek was. Tot ik er over begon, en in een van de tripjes met de Bummel Zug daarvan de gids er ook vertelde als de mensen niet in de landbouw of tourisme actief waren, dat ze oa in de Lindner Traktorenfabrik gingen werken. Nuja, zoveel mensen kunnen het er niet zijn, er werkt maar een 220man.
valtradriver
Quote @Schluterfan:
Nuja, zoveel mensen kunnen het er niet zijn, er werkt maar een 220man.

Feit dat oostenrijk grotendeels leeft op het (winter) toerisme klopt dan ook helemaal!
assink
Oftewel, de productie ligt in de zomermaanden een stuk hoger dan in de wintermaanden?
Schluterfan
@assink

Voor zover ik weet bouwen ze 6 trekkers per dag, en 1 Unitrac. Maar of dat nu nog zo is weet ik niet, zeker niet met de komst van de inmiddels vrij populaire Lintrac. De serieproductie van dat model begon in November 2014 en in Mei 2015 waren er al zo'n 150 afgeleverd.

Trouwens de Lintrac kreeg er een variant bij, een smalspoorversie. Deze heb ik jammer genoeg niet gezien in het Innovation Centre of het terrein, maar kreeg wel een folder ervan mee. Zal die een keertje inscannen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lindner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!