Foto van een John Deere 6620, druk bezig met Ploegen / Eggen.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 14-09-2015 om 12:02:39, met 11 reacties.

John Deere 6620

mdoornekamp
Foto van een John Deere 6620, druk bezig met Ploegen / Eggen.

Reacties

hobbyboer
Je hebt hem zijn bretels ook weer aangetrokken 😄
mdoornekamp
@hobbyboer Ja eerst zonder. Tot 1 spatbord dubbel klapte. 😞
JD 6430 The Best
Mooie spullen! Wij zijn ook weer aan de gang geweest, zal wel even foto posten
mdoornekamp
@JD 6430 The Best Ja mooi werk. Ging nog wel zwaar. Max C2 6 km
Hoge nok banden er ook al op.
hobbyboer
Quote @mdoornekamp:
Tot 1 spatbord dubbel klapte.

Auw! Is die dan kapot of veert die weer terug als je achteruit rijdt?

Wij hebben wel eens bij een trekker een stuk aan de achterzijde eraf gesneden, maar dat was omdat het echt niet paste met te hoge banden.
(i.c.m. net niet het goede type spatbordverbreder en een eigenaar van de trekker die een extra set niet nodig vond)
mdoornekamp
@hobbyboer het zwarte deel klapt dubbel. Moet je effe terug uit rijden en dan nog een beetje omhoog buigen met de sleutel 48 van de ploeg 😄 . Dit zijn pirelli palude 20.8r38 banden en die vallen wat hoger uit. De zwarte verlenger heeft dan nog maar 2 cm speling. Ik heb de cabine achter ook al 1.5 cm omhoog gezet met een vulplaat onder de steun. Maar met zware klei komt er nog wel eens een dikke kluit omhoog. En dan gaat het toch mis. Zijn wel meer gebruikers met dit probleem
930triplemaaier
Kzie het al worsten ploegen...
MaxxuM4ever
@mdoornekamp Kun je niet een soort afstrijkers rond de achterbanden maken dan zoals je wel eens ziet bij steunwielen om die kluiten van het wiel af te snijden zodat ze de trekker niet beschadigen?
mdoornekamp
@MaxxuM4ever ja dat is eigenlijk nog beter. Maar dan moeten ze wel demontabel zijn. Dit idee is ontstaan toen wel tijdens het ploegen problemen kregen, en snel verder moesten
MaxxuM4ever
@mdoornekamp Misschien in de slede van de etagehaak, als dat past met de topstang. Die is al lekker stevig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!