Uit de oude doos! 2 Super Trac's aan het ploegen, tijdens de eerste Schlüter Feldtage van de club in Südtondern, alweer bijna 20 jaar geleden! Deze club, trouwens de eerste officiele Schlüterclub t

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Uit de oude doos!

2 Super Trac's aan het ploegen, tijdens de eerste Schlüter Feldtage van de club in Südtondern, alweer bijna 20 jaar geleden! Deze club, trouwens de eerste officiele Schlüterclub toen, organiseerde dit treffen in 96. Een schot in de roos, ondanks dat Risum Lindholm niet ver van de Deense grens ligt! Zelfs "Onkel Toni"(Anton Schlüters bijnaam in het Schlüter jargon) was erbij!

20 jaar later zijn er jammer genoeg van deze Club alleen nog een kleine Feldtage eens om de zoveel jaar... Gelukkig is het einde van de Schlüter Feldtagen nog niet bezegeld! In 2017 organiseert de Schlüterclub uit Freising terug een groots weekend.

Foto: PVS

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!