Een voerwagen op proef. 16 kuub met de 70 taaie paardjes er voor.. Foto is geplaatst door anonimi1 op 07-12-2015 om 11:59:44, met 18 reacties.

Deutz-Fahr DX 3.70

anonimi1
Een voerwagen op proef. 16 kuub met de 70 taaie paardjes er voor.

Reacties

velsje
@anonimi1 Waarom in het mapje onbekende tractor?

staat duidelijk op de motorkap Deutz Dx 3.70
remcod
Ik, Quintto en julian2003 hebben dit object verplaatst van Tractoren Geen Geen naar Tractoren Deutz-Fahr DX 3.70 (Voeren)
SJB533
@velsje
Heeft te maken met het helemaal kunnen werken met de uploadfunctie.
velsje
@SJB533 OO ok, dus even een paar lesjes uploaden doen, en iedereen kan zonder problemen alles in 1 keer goed plaatsen? 😛
SJB533
@velsje
Ja, zoiets ja.

Of @Tinus moet een extra beveiliging inbouwen...
anonimi1
@velsje @SJB533 het ging niet zoals de uploadfunctie dat wou. haha
T202Valtra
Kan die deze wagen goed hebben?
anonimi1
@T202Valtra met de vertragingsbak er tussen doet hij het prima, alleen een te weinig druk op de trekhaak waardoor je dus met gladheid niet wegkomt..
T202Valtra
@anonimi1 vertragingsbak, hoe moet ik dat zien? Maar inderdaad, en deze trekkers zijn van zichzelf natuurlijk al zo lekker zwaar. Heeft voor- en nadelen, bouw en gewicht ervan. Wij hebben hetzelfde type en word ook gebruikt voor voeren, schudden, harken, en verder alle verplegingswerkzaamheden. We zijn wel geïnteresseerd in een mengwagen, vandaar mijn vraag
anonimi1
@T202Valtra dat de aftakas zeg maar word vertraagd op de mengwagen. waardoor je dus met 540 de vijzel iets langzamer gaat lopen. en ik denk dat als je dit ding er permanent voor zet je wielgewichten moet hebben en misschien nog wel wat gewicht meer op pakken achterop.
T202Valtra
@anonimi1 ja dat zou inderdaad kunnen ja. Oke hoeveel ton voer kan die zo verwerken?
anonimi1
@T202Valtra die mengwagen mocht 4,9 ton aan maar op een gegeven moment zat er 6,1 een. maar dit kwam ook door de 2,3 ton perspulp wat heel zwaar is. als je mee gras hebt zou je die tonage niet kunnen hebben omdat dat veel meer folume heeft.
T202Valtra
Ja precies, pulp is bar zwaar. Wij voeren het ook inderdaad. We willen het wel gaan proberen met een mengwagen. Maar eerst eens sparen en informatie verzamelen
anonimi1
@T202Valtra hoeveel pk wil je er voor hebben. en de pk's die de fabrikant er neer zet is meer een richtlijn. voor deze staat 85 pk voor maar deze 70 pk doet um makkelijk alleen hij is wat te licht en heeft geen 4 wd door dat je toch wat minder makkelijk uit de voeten kan met glad weer. en hoeveel koeien wil je er in een keer mee voeren? het best kun je een demo gaan proberen en dan voor een paar weken. dan zie je misschien ook het verschil in de melk in de tank en per koe. maar ook de mest kan verschillen doordat een koe beter gaat verteren omdat ze minder gaan zoeken.
Tinus
@SJB533 Die extra beveiliging komt er aan 😄
SJB533
@Tinus (y),

Ik ga er van uit, dat @velsje dan ook weer lekker kan slapen?
velsje
Quote @SJB533:
ook weer lekker kan slapen

ik val nu al in slaap 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!