Deutz D15 met Fahr kh4 schudder die net in de lak zit. Foto is geplaatst door wieringa deutzfan op 31-01-2016 om 13:19:52, met 3 reacties.

Deutz D15

Deutz D15 met Fahr kh4 schudder die net in de lak zit

Reacties

international xl
Nette schudder!
Wij hebben zelf ook een d15 met hef en heb in het afgelopen najaar ook een KH4 opgeknapt, heb je hier ook nog bescherm beugels bij?
Welke ralkleur heb je trouwens gebruikt? Zo te zien de Fahr trekker kleur?
Ik heb Ral 2002 bloed oranje, bij mij weten moet dat origineel zijn want de machines en de trekkers hadden een verschillende kleur toen die tijd.
Had je deze schudder al in bezit?
Ik heb hem zelf uit zuid duitsland gehaald want hier kom je ze helemaal niet tegen.
Bij deze schudder hebben we geen beschermbeugels (hadden ze vroeger ook niet) De ralkleuren die we hebben gebruikt zijn ral 3000 rood (zat onder spindelkapje) en ral 1015 voor de tanden. (eind jaren 60 zijn ze overgestapt naar de lichtere kleuren). Deze schudder hebben wij gekocht bij iemand die hem uit Duitsland heeft gehaald en hebben er later nog een halve bijgekocht voor de onderdelen, want hier zijn ze inderdaad niet veel meer te vinden. Wij vinden het een mooie combinatie en stond toen die tijd ook zo in de folder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!