Ik met de Same Panther vanmorgen voor de sleepwagen in Moerkapelle.. Foto is geplaatst door yoohan op 21-05-2016 om 17:24:21, met 9 reacties.

Same Panther 90

yoohan
Ik met de Same Panther vanmorgen voor de sleepwagen in Moerkapelle.

Reacties

a3vandiejen
Dat is al heel mooi Yoohan, of is het Johan?. Deed hij het goed.
yoohan
Is gewoon Johan hoor 😃

Trekker liep prima. Ik had wel een tandje hoger kunnen rijden. Vermogen was geen probleem, maar ging graven. Beetje in de middenmoot geiendigd denk ik, want iedereen strandde tussen de 40 en 50 meter. Ik zat op 47,5.
a3vandiejen
O.K, is toch een beetje uit proberen denk ik, maar al leuk dat je mee deed.
yoohan
Ja was beetje gokken. Weet nu dat ik iets hoger qua versnelling kan en banden mogen nog iets zachter. Maar leuk om weer eens mee te doen en gezellige dag.
a3vandiejen
@yoohan Daar draait het om, gezelligheid.
a3vandiejen
@a3vandiejen Heb je inmiddels nog wat gedaan aan de Panther Johan.
+1
yoohan
@a3vandiejen
Ik heb er niet heel veel aan gedaan Adrie. Wel de stuurbekrachtiging gerepareerd, was nog een hele klus. Wel een verademing dat het er nu werkend op zit, zware sturen was niet echt prettig. Daarnaast hydrauliekkoppelingen lekdicht gemaakt/vervangen en hydrauliekolie ververst.

Ben ook nog veel met de stalling van de trekker bezig geweest, die had ik afgelopen winter gauw gebouwd, omdat ik niks had voor de Same. Is nu geisoleerd en elektra + goede verlichting in gemaakt voor de donkere dagen.

Verder nog heel veel andere klusjes tussendoor gehad, zodat er weinig tijd overbleef naast me werk 😃

Komend najaar en winter wil ik me met plaatwerk e.d. bezig gaan houden, dus stukken inlassen etc. Spuitwerk zal wel komend jaar worden verwacht ik.

Als er vordering is dan plaats ik wel weer foto's 😁

Ik zag dat je met de deuren en ramen was begonnen, ook een geduldig klusje om alles netjes te lassen en af te werken.
a3vandiejen
@yoohan Alles op zijn tijd,maar zijn toch al weer dingen gerepareerd. En ook de stalling is belangrijk. M,n zoon is lasser dat scheelt en we maken er ook geen haast klus van hoor.
Komt goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Panther 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!