Foto van een Eicher Mammut. Foto is geplaatst door alfredo op 26-06-2016 om 20:20:16, met 7 reacties.

Eicher Mammut

alfredo
Foto van een Eicher Mammut

Reacties

SJB533
Typeplaatje niet bekeken?
alfredo
@SJB533 Door dat lekkere plaatsing voorbeeld of suggesties lukte het niet wou hem bij onbekend zetten maar kreeg alleen rode strepen er rond ,en zo deed die het wel , maar als het niet goed is vind ik het wel best en stop ermee.
SJB533
@alfredo
Hij stond wel onder onbekend, Ik heb m onder Mammut gezet. 😉 Krijg je alleen geen notificatie meer van 😉 De beschrijving wijzigt dan automatisch mee.
alfredo
@SJB533 maar zoals ik het lees bij het topic van problemen zal het wel aan mij liggen dus denk dat ik alles maar ga verwijderen
+1
TurnMeLoose
@alfredo Niet te snel opgegeven! We helpen wel waar dat kan....
SJB533
@alfredo
Nou, eerlijk is eerlijk: ik denk ook, dat er nogal wat aangepast moet worden op het gebied van uploaden 😉 Verwijderen is wat mij betreft niet nodig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Mammut ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!