Foto van een Fiat F100.  De Fiat voor de sleepwagen gezet in Laren https://youtu.be/Gap6JUVk8qQ. Foto is geplaatst door ares697 op 08-08-2016 om 23:49:45, met 15 reacties.

Fiat F100

ares697
Foto van een Fiat F100. De Fiat voor de sleepwagen gezet in Laren

Reacties

valmet6400power
En hoe ging het? 😄
ares697
@valmet6400power het ging wel mooi, maar bij 71,50m gaf de trekker het toch echt op. Veelst te hoge versnelling voor zo'n taaie kleibaan.
valmet6400power
@ares697

Oja ik zie het filmpje nu inderdaad! Is die nog standaard qua pk's en hoeveel km/u reed je?
ares697
@valmet6400power Vol gas ongeveer 6kmh. De vorige eigenaar heeft hem wel iets meer toeren gegeven, maar van opdraaien weet ik niets.
valmet6400power
@ares697

Aha okee, sta er van te kijken dat die trekker in zon korte afstand zo snel uit valt! Heb je nog een hoog/laag? Of is het een versnelling kiezen en gaan?
ares697
@valmet6400power Geen hi-lo inderdaad 4 groepen, 4 versnellingen en een overdrive. Gewoon versnelling kiezen en hopen op het beste.
Fendt926Driver
Waarom begint het op het laatst zo te schokken?
Klinkt niet echt gezond.
@Fendt926Driver Dubbellucht die door molconring draait. Op het einde zie je dat ze niet meer mooi samen draaien
ares697
@tractorquintentje rechts ging de dubbellucht inderdaad door de ring draaien. Links ging wel goed, maar de spindel rechts kon ik ook meer dan links aandraaien bij het natrekken
DANOONTJE POWERR
@ares697
Maar werden de gewichten aan de achterkant nu goedgekeurd? (zie mijn vraag bij je foto van een paar dagen terug)
DANOONTJE POWERR
@ares697
Ik zie nu op het filmpje dat ze er aan hangen dus dat zal dan wel, haha.
ares697
@DANOONTJE POWERR Sorry vergeten te reageren. Bij de TSTA mogen ze 20cm achter de wielen uitsteken, maar ze controleren eigenlijk alleen op gewicht en trekhaakhoogte.
De gewichtendrager en steigerbegrenzer is eigenlijk gemaakt voor langs de trekhaakrails van onze Claas, de Fiat heeft de trekhaak aardig ver naar achteren, vandaar dat het zo raar lijkt.
DANOONTJE POWERR
@ares697
Oké, geeft niet hoor.
Ik was gewoon benieuwd, hier kijken ze daar nog redelijk streng naar en mogen ze eigenlijk nooit achter de wielen uit steken.
sjonnies
@ares697 bij mij begonnen ze met de trekhaak lengte ik had hem tekort op de trekker zitten en toen de hoogte. ik was 1e helaas disq vanwegen de trekhaak en kamraadt was 2e maar die trok de achteras kapot waardoor die niet voor rem kwam ook disq haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!