De nieuwste aanwinst , een 644, De 644 is vroeger nieuw gekocht door mijn vader alleen die heeft die 20 jaar geleden verkocht aan een koeienboer hier in de buurt.Gisteren weer terug gekocht door mij.

International 644

NicolaasK
De nieuwste aanwinst , een 644,
De 644 is vroeger nieuw gekocht door mijn vader alleen die heeft die 20 jaar geleden verkocht aan een koeienboer hier in de buurt.
Gisteren weer terug gekocht door mij. op 22 oktober

Reacties

+1
jannie2001
Werkt de teller nog? of stand die ook al 20 jaar stil?
NicolaasK
@jannie2001 werkt nog , 4961 echte uren.!
+1
jannie2001
@NicolaasK dan zal hij technisch top zijn neem ik aan?
NicolaasK
@jannie2001 zeker weten, technisch nog top top in orde 😁
+1
fendt farmer309c
Heeft die echt nog zo weinig uur want als je op die andere foto ziet hoe hij er uit ziet denk ik toch lichtjes dat hij rond is geweest of 20 jaar heeft stil gestaan. Wat heeft hij eigenlijk gedaan die 20 jaar als ik vragen mag ? Voor de mestschuif of zo ?
NicolaasK
@fendt farmer309c
Zekers, zijn inderdaad niet veel uren voor zijn leeftijd. Hij heeft afgelopen 20 jaren alleen voor de kuilvoorsnijder gestaan en kuil aanrijden, alleen heeft die altijd buiten gestaan en dat was nog geen eens 1 kilometer van de kust vandaan , en je weet dat die vieze zouten lucht allee kapot maakt.😧😟
+1
fendt farmer309c
@NicolaasK Ah zo dat zout heeft het grotendeels gedaan bij dat ik 200 km van de kust woon
NicolaasK
@fendt farmer309c haha ja jammer genoeg wel ja ,ook geen onderhoud aan gedaan enzo 😞

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!