De New Holland TS125A is klaar en staat op het erf. Het heeft even geduurd, maar nu is ie er. Het is wel even wennen met rijden. Vergeleken met de Ford rijdt ie als een luxe auto. Hopen dat ie heel bl

New Holland TS 125 A

+3
contitour
De New Holland TS125A is klaar en staat op het erf. Het heeft even geduurd, maar nu is ie er. Het is wel even wennen met rijden. Vergeleken met de Ford rijdt ie als een luxe auto. Hopen dat ie heel blijft. Ik ben blij dat ik optisch ook het eea heb gedaan. Toont toch een stuk mooier.

Reacties

+2
Andre150
Netjes geworden, hopelijk heb je er veel plezier van
ZetorTwente
Veel werkplezier 👌🏼
O N
Staat er zeer mooi bij !
+1
deufi
Ziet er strak uit. Hopelijk heb je er lang plezier van!
ArieV
Succes ermee!!
+1
new holland koen
Mooi!! En nog wel een voorruit die open kan👌🏻
Veel geluk en plezier ermee.
PieterA
Ja, hij staat er netjes bij!
RolandK
Ziet er goed uit ! en idd nog een voorruit die los kan, zie je jammer genoeg steeds minder.
+1
contitour
@RolandK Scherp gezien, kan in de zomer wel erg lekker zijn. Was een optie die idd niet veel aangevinkt werd hoorde ik van de dealer waar hij gekeurd is.
Pieter Buren
De ford niet meer nodig?
+1
contitour
Klopt, heb zitten te twijfelen of ik hem wel of niet zou houden want het is zo'n mooi ding in combinatie met jeugdsentiment, maar het staat hier al vol en ik heb geen werk voor twee grote trekkers. Bovendien wil ik nog wat dingen voor de voorlader kopen en daar kan ik dan het geld beter aan besteden. Vandaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 125 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!