Foto van: contitour

New Holland TS 125 A

Foto’s
576
Video’s
17
Topics
8

Informatie over de New Holland TS 125 A

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TS 125 A.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TS 125 A, gezamenlijk zo&apos;n 26.525 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland TS 125 A - Camera op de neus om beter de frontlader te kunnen zien.

Zoals hier gemeld heb ik sinds kort een New Holland TS 125 A met voorlader. Nu een aantal uurtjes mee bezig geweest om te oefenen (is toch wel echt anders als de 8210) loop ik tegen het probleem aan dat ik de werktuigen (palletvork, grondbak, krokodilvork) echt niet kan zien. Ik moet echt gaan staan om over de neus van de 6 cilinder heen te kijken. Werkt natuurlijk niet echt lekker.
Nu zag ik er aan te denken om een achteruitrij camera op de neus te plaatsen zodat ik iig beter kan zien waarmee ik bezig ben aan de voorkant. Zijn er mensen die er ervaring mee hebben en weten of dat zoiets werkt, of dat het weggegooid geld is. Nu kosten die dingen inmiddels niet zoveel meer, maar toch.

Met vriendelijke groet,

Bouke

43 reacties


New Holland TS 125 A - zwaailamp steun

Hallo, weet iemand waar ik goedkoop een zwaailamp steun voor de tsa serie kan krijgen. want bij de new holland dealer zijn ze volgens mij vrij prijzig

kijk op de afbeelding welke steun ik zoek.

groeten,
evert

11 reacties


New Holland TS 125 A - geluids verbetering

Hallo

mijn tsa is wat mij betreft een beetje te stil. op zich wel een voordeel. maar ik wil dat hij wat meer geluid maakt. heeft iemand daar idee voor (behalve demper eruit)

evert

PS. als ik mij niet vergis, hebben vrachtwagenchauffeurs een trucje. door een klein gaatje in de uitlaat te boren. klopt dit, en zou dit ook op de tsa kunnen?

7 reacties


New Holland TS 125 A - new holland open pijp

Ik heb gisteren een vraag gesteld of het niet slecht was om de demper bij mijn ts125a er uit te halen. hier heb ik een antwoord op gekregen, nu vraag ik mij nog 1 ding af. er zit nog een klein pijpje aan de demper van de trekker, wat doet hij en wat kan ik met deze doen als ik de demper eruit heb.

6 reacties


New Holland TS 125 A - Open Pijp

Hoi allemaal,

het lijkt mij wel leuk de demper er bij mijn trekker uit te halen, om hem een beetje te laten brullen. maar ik weet helemaal niet of dat invloed heeft met de pk's of dat het niks uitmaakt. (behalve het geluid dan :D)

2 reacties


New Holland TS 125 A - logo op de neus

Hoi
op mijn tsa zit dat zilveren new holland logo, dat is alleen bij mij heel erg vies en veroest geworden, kan ik dit dingetje ergens kopen. zo ja waar?

9 reacties


New Holland TS 125 A - luchthoorn

Hoi, ik ben opzoek naar een mooi lucht hoorntje voor op mijn tsa. het liefste z'n vrachtwagen hoorn. weet iemand waar ik die een beetje prijsredelijk vandaan kan halen.

groeten evert

11 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines