En vandaag heb ik 'm maar eens opgehaald. Hele toer gehad, maar krap aan droog gehouden. Toen ik m'n schoenen uit deed voor de koffie, hoorde ik de regen kletteren. Nou, vrijdag maar eens kijken, of i

Zo, de Aston Martin is er

+11
SJB533
En vandaag heb ik 'm maar eens opgehaald. Hele toer gehad, maar krap aan droog gehouden. Toen ik m'n schoenen uit deed voor de koffie, hoorde ik de regen kletteren. Nou, vrijdag maar eens kijken, of ik de verlichting klaar krijg en de HD er eens over halen. En met de kerst maar eens een poging doen om de olie te wisselen.
+8
SJB533
.

(klik om te vergroten)

En hij heeft een slaapplek. Denk dat ik de CVX nog even op cultuur ga zetten. Paar brede laarzen passen me wel 🤣
+3
CoenNijenhuis
@SJB533 Ziet er lang niet gek uit, veel plezier er mee!
+2
SJB533
@CoenNijenhuis
In de advertentie leek hij niet mooi meer. Bij het kijken 2 weken geleden viel het mij mee. Mankeert zat aan, maar allemaal kleine dingen. Spatborden hebben een tik gehad, vooral links, maar dat komt tzt wel. Optisch leek hij niet mooi, maar dat blijkt allemaal olie en stof en drek die daardoor is aangetrokken en wat stof op de beplating van jaren geen wasbeurt. Qua roest zijn er wat puntjes, maar valt mee.
+4
valmet6400power
Quote Reactie van @SJB533:
een poging doen om de olie te wisselen

Als dat al niet gaat lukken dan wens ik je met de rest van de reparaties heel veel sterkte 😂 😂
+2
SJB533
@valmet6400power
Ik weet echt niet, wat ik eruit ga halen. Ik zou me kunnen indenken, dat er inmiddels wel gelei in zit, maar het andere uiterste, bijna gelijke viscositeit als water, zou mij ook niet verbazen...
+1
valmet6400power
@SJB533
Heeft hij binnen gestaan bij de vorige eigenaar? Ivm water via de versnellingspoken in de bak evt..
+2
SJB533
@valmet6400power
Altijd durf ik niet te zeggen, maar hij stond gewoon onder dak inderdaad
+3
Gerrit GBo
@SJB533 Mooie David Brown, veel plezier er mee!

Reacties

+3
Towaberg
Zo een trekker zonder of met bijna geen verlichting is maar een gek zicht. Belangrijkste is dat hij mechanisch goed is, de rest komt wel. Veel plezier ermee.
+3
SJB533
@Towaberg
Foto is genomen, nadat ik al bezig geweest was met de verlichting. Was mooi weer, toen ik op de trekker stapte, maar toen ik bijna op de boerderij was, kwam er lichte regen. Deze foto was van 4 uur half 5, dus op het moment dat het al donker wordt.
+4
john deere 7810
Leuk sterk trekkertje. al langer opzoek? of tegenaan gelopen? wat is het verhaal er bij?
+4
SJB533
@john deere 7810
Specifiek op zoek naar een DB was ik niet, in eerste instantie. Ik ben eigenlijk een uit het andere kamp, maar ik ben van mening, dat die gewoonweg te duur zijn net als aardig wat andere trekkers, die ik interessant vind.

Was wel aan het kijken naar een trekker. Beetje voor wat werk op de boerderij (hobby) en eventueel een oldtimerdag bezoeken. Mede doordat ik de 305 nou niet echt de handigste trekker vind voor de kleine klusjes. Zit een cabine op en is breed, wat ik persoonlijk niet makkelijk vind qua zicht en voor de relatief kleine grondbak.
+4
a3vandiejen
Leuk Sjoerd, mooie David Brown.
Hier is wel zeker wel wat van te maken.
Veel plezier met de aanwinst.😃👍
+6
erik9831
Heel veel plezier ermee men beste 007. Laat dat Britse icoon maar scheuren over de baan.

Ook veel geluk met de DB. Aardig mooie trekkers. 😉
+2
Fast Eddy
Veel plezier met de David.
+2
Fast Eddy
Veel plezier met de David.
+3
DieterL
Heb deze ook zien staan, leek me een mooie basis. Succes met opknappen. Plaatwerk kun je wel weer aardig in model kloppen 💪🏻
+4
DANOONTJE POWERR
Veel geluk ermee Sjoerd, gaat vast goedkomen!
+3
MF 2725
Veel succes en plezier met de nieuwe aanwinst Sjoerd!
+1
Gavrie Willemsen
Leuk ding, starten en lopen?…
+3
SJB533
@Gavrie Willemsen
Vond 'm vrij traag starten, vanmiddag. Dus waar het probleem zit, moeten we nog even achterhalen. In principe zou het niet moeten zijn, dat hij te koud is... Electrisch systeem is trouwens wel gewoon slecht. Verlichting doet heel weinig.
+1
SAME rijder
Mooie trekker Sjoerd. Is hij klaar voor de oltimerritten dit jaar? Dan zien we elkaar daar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 995 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!