Hie kan ik mijzelf verwijderen van dit forum. Trekker is verkocht maar ik blijf vragen ontvangen.

Ik kan mijzelf niet verwijderen van dit forum. Ik heb de trekker verkocht maar blijf vragen ontvangen. Ik wil graag dat dit stopt maar zie niet hoe dit moet. Dan maar rigoreus en het forum uit. Maar ook dat lukt niet.

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Als je vragen ontvangt (gaat om een mailtje, dat er een topic is?), moet je dat uitzetten bij "ervaring". Weet niet hoe dat moet, voor een ander, dus daarmee kan ik je niet helpen.

Account verwijderen gaat sowieso niet.
mike_v
Quote Reactie van @SJB533:
moet je dat uitzetten bij "ervaring". Weet niet hoe dat moet, voor een ander

Weet jij wel hoe je dat kan voor jezelf? Ik wil me al langer "uitschrijven" maar kan het maar niet vinden ..

Als ik bij "ervaringen toevoegen" kijk, staan er geen.
boegie
@SJB533 Als je bij ervaring bijvoorbeeld 50 uur hebt staan, en daar dan 0 van maakt schrijf je je er voor uit geloof ik @mark-van-hal
walker1
@mark-van-hal Ik vind het raar, want ik kan als ik jouw profiel aanklik, nergens iets vinden van een trekker die te koop is. Bij jouw topics zie ik alleen wat vragen over een dexta en bij de foto's alleen wat onderdelen. Had je die trekker op meerdere plaatsen op het internet te koop aangeboden?
+1
mf 6150
@walker1
Ik denk dat hij bedoeld, ooit een keer 'heeft ervaring met' ingevuld,de trekker inmiddels verkocht maar de vragen die hier over dergelijke trekker worden gesteld blijft hij een melding van ontvangen.
+3
Corne S
@mark-van-hal heb je je ervaring dan mee verkocht?😃
walker1
@Corne S ik snap het ook nog niet, ja kan hier invullen dat je met bepaalde trekker(s) ervaring hebt, maar dat betekend nog niet dat je die trekker(s) dan ook te koop hebt staan?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0