Illustratie van:

Onbekend allerlei - Stoot stof Schokvrije smartphone

Even een vraagje die niks met trekkers te maken heeft. Ik heb laatste 3 jaar al 3 smartphones versleten ben aan mijn 4e toe (vandaag triltand aangekoppeld en klein beetje verduwd met mijn been omdat ik maar 95% goed stond resultaat volledig scherm kapot). Wat ik nogal pittig vind nu was mijn vraag heeft iemand ervaring met zo'n gepanzerde cat of?

Deel dit topic

Reacties

BEboer
Ik verwijder dit bericht wel als ik enkele ervaringsdeskundige gehoord heb btw is enkel maar voor facebook whatsapp snapchat wat internetten en buienradar checken 😀
blauwe tractor
@BEboer
Wanneer verwijder je dit telefoon topic????????

Of moet soms ook gaan klikken zoals anderen het doen???????
+6
inspecteurfendt
@blauwe tractor ga nog wat uitlaten verkopen / promoten. Dit topic is in mijn ogen relevant voor de landbouwsector en als het je stoort, lees het dan niet.
blauwe tractor
@inspecteurfendt
Die zijn wel mooi he deze rvs tractor dempers voor Fordson weet je wel die Blauwe tractoren
+1
DANOONTJE POWERR
@blauwe tractor
Ga eens ergens anders lopen etteren Jos.
Zie je nou echt niet in dat iedereen je hier uitkotst?
Je gedraagt je nu nog erger dan de boeren die je zelf veroordeeld dat ze zich niet netjes gedragen tijdens de protesten.
Fast Eddy
Ik heb goede ervaringen met de Apple Iphone. Ik heb altijd een flapcase gebruikt. En tot nu toe nog nooit een scherm kapot gehad. Je hebt ook het merk Otterbox daar doe je de telefoon in.
BEboer
@Fast Eddy Ze hebben ook al altijd in zo'n flaphoesje gezeten eerste van de 3 was een iphone 5s
+1
casejxu
@Fast Eddy matige ervaring met otterbox. Goed voor je telefoon maar te dicht om een knap gesprek te kunnen voeren. Als ik gebeld werd moest ik elke keer het klepje van de oplader open doen om knap te verstaan te raken. Grote plus punt. Telefoon blijft wel heel
+1
mestyle
Hen zo'n caterpillar s31 geloof ik gehad. Meest waardeloze toestel ooit qua besturing traag en slechte camera

En heb ook de Samsung zover gehad en daar was okk zo ineens scherm van kapot zonder dat er wat mee gebeurt was
BEboer
@mestyle ok bedankt voor de info!
+1
mestyle
@BEboer heb er zelf ook aardig wat gesloopt afgelopen jaren maar de goedkopere samsung toestellen tot zeg maar 150 euro houden het bij mij het langst uit. Telefoons die bij abonnement zitten en duurder zijn gaan altijd stuk. De goedkope ook wel maar ober algemeen toch pas veeel later
Mijn vader heeft nu al 1.5 jaar zo'n cat telefoon en bevalt prima. Ken heel wat hebben, heeft al een keer de halve verwerkingslijn afgelegd in de schuur en valt ook regelmatig op de grond maar alles blijft heel. Gebruikt hem voor whatsapp, het weer en nog wat facebook en internet. Accu gaat ook heel lang mee.
mestyle
@daan-van-der-kolk

Ik vond het omdat ik samsung gewend ben. Een omslachtig toestel. Als ik gebeld werd of belde altijd slecht te verstaan. Foto's maken was ook niet echt denderend.ze kunnen inderdaad wel wat hebben maar een fijn toestel vond ik het alles behalve ook het type vond ik niks
+1
@mestyle heb effe gekeken maar me vader heeft de s41 en niet de s31 die jij heb. Ik weet niet of er wat verschil inzit maar hij is er tevreden mee en hoor niemand erover dat hij slecht te verstaan is.
+3
DANOONTJE POWERR
Samsung Xcover 4 is ook erg goed.
De eerste types waren een drama qua geheugen maar deze bevalt mij prima.
Vloog vorige week nog over het asfalt maar blijft gewoon heel.
En stof en waterdicht al lok ik dat laatste nooit uit.
@DANOONTJE POWERR die xcovers zijn inderdaad bom proof
valmet 605
@DANOONTJE POWERR ze zijn boer proef... hout proof soms sloop ik er 1 laatste jaar lijken de schermen gevoeliger.
DANOONTJE POWERR
@valmet 605 Ik heb er een extra gorilla glass schermpje overheen geplakt, daar zitten nu wel barsten in maar niet in het scherm zelf.
valmet 605
@DANOONTJE POWERR ik heb mn tweede voorzetglas er ook al voor en ook die is al gebarsten.
DANOONTJE POWERR
@valmet 605 Beter een barst in je glas dan andersom. 😉
+1
valmet 605
@DANOONTJE POWERR ik zou niet graag een barst in mn andersom hebben.
valmet6400power
Heb al de vierde iPhone en heb hem altijd in m’n linkerzak en dat is ook tevens de plek die ik ontzie met alles. Sta altijd met m’n rechterbeen tegen een transportband bijvoorbeeld en met een duwtje geven ook altijd met rechts. Is nog nooit iets kapot gegaan 😂
Andre150
Ik heb bijna 4 jaar een S40 gehad. Onverwoestbaar. Nu sinds een half jaar de s41 en die bevalt goed. is niet de snelste uit de markt, maar kan echt heel veel hebben. Stoot en valt dagelijks en waterdicht. Super telefoon!
+1
bikkertie
Heb de cat s61, bevalt me eerlijk gezegd erg goed. Enige telefoon die langer meegaat als 4 maand tot nu toe😜
Arie_MF
Een Iphone SE met otterbox bevalt mij goed.
bart99
Iphone SE is aanrader, icm een goed hoesje!
jasper-santing0
@bart99 idd en dan moet je ze vooral in de put gooie
bart99
@jasper-santing0 7 bevalt nog beter
Fast Eddy
@bart99

Ik heb ook jaren een een SE gehad. Alleen de batterijen van die dingen gaan niet lang mee. Nu heb ik al bijna een jaar een 7 en die bevalt beter. De nieuwprijs vond ik te duur dus heb ik 1 via marktplaats gekocht.
Jelke13
Ik heb de cat s41 bevalt heel goed zit een grote accu in, een flink velle zaklamp en is heel goed gebouwd. De prijs valt mij ook alles mee
+2
blauwe tractor
Zo en dan nu weer terug naar de orde van de dag, wat vinden jullie van het boeren protest ???????
Je kan een folie op je scherm laten plakken bij de Mediamarkt, beschermt tegen krassen, ed.
Mijn telefoon heeft al vaak een flinke optater gehad, vaak gevallen, maar hij blijft heel, toen nu toe.
Het is een Motorola Motog
+1
inspecteurfendt
Ik heb een caterpillar s31 (dacht ik) gehad. Dat ding is verschrikkelijk traag van in het begin (blokkeert heel vaak tijdens het scrollen door bv: 2dehands.be) en is alles behalve waterdicht (wat wel op de doos staat) ik heb nu een Iphone 7 met een cover en scherm ineen van Catalyst. Hoesje kost wel zo’n €100 maar je hebt er ook wat aan. Is stof- en waterdicht, schokbestendig en de touch ID werkt nog steeds goed. De volgende zal terug een iphone zijn met catalyst cover.
deutzisthebest
Ik heb goede ervaringen met de xcover telefoons van Samsung. De eerste waren bagger traag maar konden wel veel hebben. De xcover 4 bevalt mij heel goed! Heeft al heel wat bagger en water gezien en doet het probleemloos. Ik heb wel een hoesje met flapje voor het scherm om zo de telefoon te beschermen tegen klappen enzo.
blauwe tractor
Moeten jullie niet gaan relschoppen met je traptrekkertje .
+6
DANOONTJE POWERR
@blauwe tractor En jij kan beter weer met barbies gaan spelen of niet @SJB533 ?
blauwe tractor
@DANOONTJE POWERR
Wat bedoelde je daar nu weer mee, je lijkt een beetje op een klikspaan met een traptrekker. Dan wel een zonder mobieltje toch want dat mag niet meer als je op een traptractor rijdt.
+2
SJB533
@DANOONTJE POWERR
Nare eigenschap van kweek: komt altijd weer terug.
+2
DANOONTJE POWERR
@SJB533
Eerder knolcyperus...
blauwe tractor
@SJB533
Een goede eigenschap is dan wanneer iemand niemand beledigd, toch????
maikwolsink
Heb zelf altijd samsung
de vorige was een s5 neo zonder hoesje er om. deze ligt nu in de kast als reserve. na dik 2.5 jaar werd ie traag en geheugen vol. terwijl ik alle foto's en video's op de sd kaart heb.
heb nu een s7 deze had na een week al een barstje links boven in het scherm na een betonklinker gekopt te hebben.
nu maar een simpel hoesje er om van een euro of 4.
ook heb ik nog een xcover4 als 2e telefoon met nog een duitse simkaart er in.
alleen vind deze zelf niet zo fijn om mee te bellen (aangeboren slechthorendheid) dus die ligt ook een beetje stof te verzamelen.
hij gaat af en toe wel mee de grens over om een netwerk op te zetten voor mijn s7
contitour
Ik heb zelf een samsung Xcover 3 (geloof ik). Hij houd het bij mij nu al drie jaar uit icm een flap case. Hij is al vaak gevallen etc. Een keer ben ik hem verloren en er met een Kia Sorento over gereden. Hij doet het nog steeds, Laatst wel een andere baterij gekocht (deze is verwisselbaar) want die begon zwak te worden. Ben er dik tevreden mee en hij wordt echt wel mishandeld.

mvg. Bouke
YaMaGa
Ik heb sinds een maand of 2 ook een samsung xcover 4s.. heeft gisteren nog in de blubber gelegen en is ook al enkele malen uit mn handen gevallen.. er is nog niets aan te zien dus voorlopig ben ik positief over deze smartphone.
Ik heb een cat s41 is ook echt een aanrader snel goede camera hele grote batterij en heb m al een paar keer hard laten vallen en niks aan te merken
+1
DANOONTJE POWERR
@Nick van Oosterhout
Is alleen 3 keer zo duur dan een Xcover 😉
radium45
Ik heb al enkele jaren zonder problemen een Samsung J5. Gekocht vanwege het grote geheugen want ik heb altijd gruwelijk veel applicaties op de telefoon staan en de redelijke camera. Goede batterij ook trouwens.
+6
BEboer
Bedankt voor de tips heb gisteren een x cover 4 gaan kopen hopen dat dit nu een succes word 😄
johndeere6230
Voor de volgende die een telefoon zoekt 😜

Heb zelf nu bijna 2 jaar een Samsung a5, 2 delig hoesje erom en zo'n extra glasplaat ervoor, heeft heel wat keren grond, zand, beton, stof, water, bier etc gezien alleen doet het nog perfect, nog snel en de batterij doet het nog super, in extra energie besparende stand kun je er zo'n 2 dagen mee doen met normaal gebruik, ideaal bij een lange dag
+1
IPhone! Momenteel de SE, ze gaan hier ongeveer 1.5 jaar mee, als die stuk gaat heb ik binnen 24u n nieuwe in huis, back up ff overzetten en je gaat door waar je was gebleven...
zit enkel een ‘spigen’ Hoesje om en dat maakt hem hufterproof genoeg, laat hem geregeld vallen en ziet genoeg stof en troep, scherm nog als nieuw
Batterij is na een jaar gewoon bagger, dan moet je ff sleutelen om m te vervangen, oplaadpunt zit ook weleens troep in, en home knop is stuk momenteel, gebruik nu eentje in het touchscreen
software super, lekker snel loopt nooit vast. Ook goede camera. Koop wel eentje met veel geheugen, die foto’s van tegenwoordig nemen nogal veel..
jasper-santing0
@ronald-deutz-fahr Je hebt 2 jaar garantie sjef🤔🙈
@jasper-santing0 als je zelf batterij vervangt nietmeer😅 en Apple garantie houd in dat ze (mediamarkt in dit geval) m opstuurt en hij na 3 maanden terugkomt als hii niet zoekraakt onderweg. Kun je dus niks mee. En een nieuwe kopen en die weer in de kast leggen als de oude weer gemaakt is valt ook tegen, als je weer n model terug gaat...
MRdeere
@ronald-deutz-fahr ik heb mijn iphone 8 laatst kapot gehad en naar Coolblue gestuurd was op 3 dagen gepareerd zijn naar schijnt zelfs officieel Apple reparateur heb er ook gwn in een simpelhoesje
@MRdeere goed dat je het zegt, ik zal zien of mediamarkt dat ook zo kan. N week met n geleende telefoon is wel te overleven 😅
Fast Eddy
@ronald-deutz-fahr

In Groningen(Stad) zit vlakbij de Ikea ook een bedrijf die telefoons maakt terwijl je wacht.
@Fast Eddy maar dan is de garantie er af.. doe zelf ook weleens de batterij of home knop vervangen, maar is wel een gepiel. savonds na een drukke dag moet je er niet aan beginnen, beter sochtens na de koffie ff als je nog scherp bent en ogen nog niet moe. Schroefjes zijn zo klein dat je nieteens kan zien dat het n torx is..
+1
Fast Eddy
@ronald-deutz-fahr

Mijn vrouw had laatst zelf ook het scherm van haar Iphone gedaan 20 minuten werk.
Waarom garantie ik koop elke 2,5 jaar een andere telefoon via marktplaats.
@Fast Eddy ik elk 1.5jaar een nieuwe bij de mediamarkt... vaak oud modelletje, ben wel enthausiast over Apple en daar betaal je voor..
+1
Fast Eddy
@ronald-deutz-fahr

Dat klopt. Daarom heb ik ook al jaren Apple. De Iphone is van zich zelf ook al spatwaterdicht, hoesje van +- €19,- erom en klaar is het.
+1
deufi
Sinds 1,5 jaar heb ik een CAT S41. Zeer tevreden over. Accu gaat zeer lang mee en kan hem ook nog als powerbank voor andere toestellen gebruiken. Ik heb maar één minpunt voor deze telefoon en dat is de camera kwaliteit, die is wat minder dan van een Samsung. Voor mij maakt dat niet uit omdat ik toch vaak een goed fototoestel bij me heb (die veel beter is dan een Samsung). Daar kan geen enkele telefoon aan tippen.
Die van mijn broer (ook S41|) is al een paar keer van 5 meter hoogte op een betonnen vloer gevallen. Afgezien van klein krasje in de body was er verder niets mee. Hiervoor heb ik 3 jaar een S50 gebruikt. Ook een prima toestel, maar werd te klein voor de steeds groter wordende apps.
rubenv
Ik heb zelf de samsung s9
echt een super ding
geheugen kaart van 128gb er in 64gb eigen geheugen
icm met een otterbox hoesje zo goed als onverwoestbaar
camera is ook super
CaseMX
@rubenv Hoelang heb je hem nu al? Ik heb hem vanaf maart 2018 maar de accuduur is nu al maanden lang zeer slecht. Kameraad van mij heeft hem nu een jaar en die accu is ook al versleten. Na 5 uur in de broekzak zitten met af en toe een telefoontje plegen is die bij ons al op zo'n 70% accu percentage. Camera is inderdaad wel een pluspunt, maar of ik hem daar nou nog een keer voor zou aanschaffen, dat weet ik ook niet. Het is een goede telefoon wanneer je altijd een lader bij de hand zou hebben!
rubenv
@CaseMX met 20 uur is die idd wel leeg ja
heb hem nu anderhalf jaar denk
DANOONTJE POWERR
@CaseMX Ligt vaak aan apps die draaien zonder dat je het zelf door hebt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend allerlei ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
64
DEELNEMERS
31
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN