9

Is LS op een case maxxum 5120 mogelijk?

Goededag,

Van een gestopte boer kan ik een maxxum 5120 kopen met slechts 3800 echte uren. Nu zou je ik graag willen weten of het mogelijk is om er LS op te bouwen.

Deel dit topic

Reacties

Vooropgesteld is het uiteraard mogelijk om dat te doen, wat de financiële of technische uitdagingen zijn daar heb ik dan weer geen kijk op. Een trekker van 3800 uren is altijd handig. Uit interesse, waarvoor zou je die LS eventueel willen gaan gebruiken?
Voor onze krone swadro 1400 hark.
Hiervoor lijkt het me een mooie compacte trekker met een kleine draaicirkel.
+1
@joopy dat kan. Dan komt er een Power Beyond deksel boven op de ventielen.
+1
Hadden die al niet Load Sensing? 🤔
+1
@SJB533 Nein
Loadsensing functionaliteit is altijd mogelijk, dat heb ik ook op een nh ts130a gebouwd. Of het ook via een officiele manier kan weet ik niet
+1
Er kan een power beyond plaat in of bij de oliepomp worden geplaatst dacht ik waardoor de pomp zich meer als een load sense gaat gedragen. De eigenaar van www.fassaertmachines.nl had dit vroeger op zijn maxxums voor o.a. de besturing van zijn kippers. Die zou je eens kunnen contacten.
@radium45 heeft vroeger ook veel met maxxum’s gewerkt en weet er veel van, die geeft mij ook wel eens handige tips en oplossingen.
Ik hoop dat het lukt maar hier 2 foto's van de ls op een maxxum

(klik om te vergroten)

Ls deksel op de ventielen

(klik om te vergroten)

+1
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden maxxum en Case maxxum geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN