Illustratie van:

MTD Zitmaaier - Start probleem accu vol start niet . Tikkend geluid aan de achterkant .

Motor doet niks . Bij het starten maakt hij een tikkend geluid aan de achterkant . Iemand een idee ?

Deel dit topic

Reacties

Jorn dv
Mogelijk is je start ralais stuk als ik mij niet vergis zit deze onder de accu rechts tegen de kant geschroefd best even eerst uitmeten al vorens te vervangen. Mvg j
roscho
Lijkt er toch op dat de accu niet genoeg stroom geeft. Kijk eens of het lukt met startkabels. Zo ja, dan weet je dat de accu stuk is.
Ford7710
Startrelais kapot
Ford7710
Startrelais kapot
dendeze
Probeer de positieve van de accu rechtstreeks aan de positieve van de starter te verbinden met een startkabel of zo, als hij dan start is het inderdaad het relais, als hij dan nog niet start is het de starter zelf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MTD Zitmaaier en hebben de trefwoorden accu , motor , zitmaaier , mtd , tikkend , geluid , starten en start niet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0