Illustratie van:
5

Deutz F1L712 - Slijt onderdelen en gloeispiraal

Goedenavond,
Ik heb een Deutz F1L712 type s D15 Tracktor gekocht en heb nog niet veel ervaring met sleutelen aan tracktoren.

Nu wil ik graag een paar dingen weten:
- welke olie moet er in de motor
- welke filters heb ik nodig

En er zit nu niks in om te gloeien dus koud starten is lastig.
Hoe kan ik dit het beste oplossen?

Bedankt alvast

Gr
Sven

Deel dit topic

Reacties

+1
Leuke trekker! Je kan kiezen voor SAE30 zonder dopes of gewoon 15w40. Het oliefilter kun je schoon spoelen met petroleum. het gasolie filter zit in de tank aan het staafje vast onder rand van de tankdop. Een gloeispiraal en filter zijn te krijgen bij STIO (remdt gotlieb) Succes!
+1
@Herminator bedankt voor je bericht. Ik neem aan dat ik eerst de olie uit de motor moet halen voordat ik het filter eruit kan halen?
+1
@Svenhuigen Mocht je 'm nog niet hebben, bij de Deutz documenten op deze site kun je ook de D15 bedieningshandleiding downloaden: tractorfan.nl/docs/deutz/
@Niels_D dankje wel👌
+1
@Svenhuigen ja klopt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F1L712 en hebben de trefwoorden olie , deutz , Sleutelen , starten , onderdelen , ervaring , filters , type en koud geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
330