Illustratie van:
5

David Brown 995 - Hoeveel mag piston uitsteken

Hallo, ik ben mijn motor van mijn david brown 995 compleet aanbhet reviseren, blok is uitgeboord, gebust en opnieuw uitgeboord, tevens is de kop en de onderblok gevlakt, nu heb ik nieuwe pistons maar zou graag willen weten als deze mogen uitsteken boven het blok, gelijk moeten zitten of... zoja hoeveel? Zodat deze niet zijn kleppen gaat krom duwen maar nog genoeg compressie heeft. Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

De piston mag zeker niet boven het blok uitkomen. Hij mag wel gelijk of net onder het blok komen in de uiterst bovenste stand van de piston.
@FransBrown boven het blok bedoel ik uiteraard niet mm's maar honderdste van een mm.. want gelijk of net onder kan je ook ruim nemen. Wat is net onder?
Dat is geen probleem dat neemt de koppakking wel op
Heb je geen boek van de motor
@Hannes. vraag het maar bij De With in Leerdam.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 995 en hebben de trefwoorden blok , motor , kop , reviseren , david brown , piston en kleppen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
526