Illustratie van:
3

Fiat 415 - Waar bevinden alle vetnippels zich bij een fiat 415

Ik de oude tractor van mijn grootvader aan het opknappen. Deze doet nog al het werk, maar heeft al in (tientallen)jaren geen onderhoud gehad.

Ik heb de boite olie vervangen en nu werkt de hydrolique al beter zonder schokken. Deze zal te laag gestaan hebben.

Ik ben alle onderdelen die gesmeerd kunnen worden aan het zoeken.

Ik heb al 2 vetnippels gevonden. 1 aan het rechtervoorwiel en een andere aan de rechterkant van het motorblok. Weet iemand of er nog ergens moet gesmeerd worden?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

+1
De vuistregel is bij alle onderdelen die bewegen. denk hierbij aan het pendelen van de vooras, wiellagers (linkervoorwiel zal er ook wel een zitten) en ook de draaipunten van de pedalen. Even op de kop onder de trekker door en dan zul je er nog wel een paar vinden.
+2
@bart-spies
Scharnierpunt van de vooras waarschijnlijk ook wel. Stuur delen veelal. Inderdaad pedalen. Vervang motor olie en controleer peil van de bak ook maar. Wellicht ook nog wel een nippel op dele. Van de hef. Inderdaad wat je zegt gewoon even goed zoeken vind je er genoeg
+1
Misschien heb je hier iets aan? heeft wel de oude hef nog, is waarschijnlijk anders als bij jou?

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 en hebben de trefwoorden olie , fiat , tractor , onderhoud , Opknappen , motorblok , rechterkant , onderdelen , vervangen en boite geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0