Illustratie van:
7

Liebherr 514 Stereo - Wil rijrichting niet veranderen .

Hallo,

Onze liebherr 514 springt niet van de voor naar de achteruit of andersom.
De pijltjes van de rijrichting op het dashbord veranderen wel maar alleen als ik hem op de elektronische handrem zet gaan beide lampjes (pijltje naar voor en achteruit) uit en kan ik daarna de rijrichting veranderen.

Ook wil hij alleen in de 2e versnelling en niet meer in de eerste, maar dit is niet zon probleem. Iemand hier ervaring mee of een oplossing voor?

Ook gaan bij het starten de lampjes op de bijgevoegde foto aan. Wellicht dat dat er mee te maken heeft?

Met vriendelijke groet,

Bart

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Rooie lampjes zijn nooit goed om te negeren.
Maar ik kan je er ook niet verder mee helpen.
Wel genoeg olie op de shovel??
+1
@Fendt926Driver Ja alle olie is goed, de rooie lampjes zijn ook alleen met opstarten 1 seconde en daarna niet meer.
+1
Eerst even spanning meten op de spoelen op de rijpomp. Als dat goed is oliedruk van stuurpomp meten. Neemt aan dat olie en filtrrs af en toe vervangen worden
+1
Hallo, bij ons op het bedrijf hebben we ook een 514 stereo. Een mogelijke oplossing voor jou kan mischien zijn als je de fishe achter het display proper maakt en met contactspray inspuit...
Geen kabelbreuk in de joystick?
@Favorit614 lijkt me niet want als ik het knopje op de joystick naar vooruit of achteruit zet zie ik het lampje op het dashboard ook veranderen van richting, alleen springt hij gewoon niet over. Tenzij ik het knopje van de handrem aanklik waardoor hij even 'vrij' komt te staan.
@BartFarming Je hebt gelijk. Ik weet niet of de 514 elektronisch het zelfde is als de 512 met dat stukje techniek. Want dan zou je het op de print moeten zoeken , of het relais schakelt. die hoeft maar 1 puls te krijgen voor de rijrichting. Ik ben er int verleden wel eens mee bezig geweest, maar dat is lang geleden. Misschien ff Pelle service bellen. door de telefoon kunnen ze ook veel vertellen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 514 Stereo en hebben de trefwoorden olie , liebherr , versnelling , starten , handrem , ervaring , bak , lampjes en dashbord geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0