Illustratie van:
6

Hanomag R12 - hanomag r12 documentatie

Hallo allen,

ik ben bezig om een hanomag r12 uit 1954 te reviseren
maar heb nog geen documentatie van de motor en van de achterbrug dergelijke om dat te reviseren, zijn er hier toevallig mensen welke de documentatie er van hebben of op welke site het zal staan? dat zou mij veel helpen
kan wel iets vinden van de documentatie maar nog lang niet alles helaas

mvg marco

Deel dit topic

Reacties

+2
Peter Jansen uit Duiven kan je zeker verder helpen!!
+1
Mevrouw van schie heb kopiëren te koop
+2
Als ik Hanomag lees, begin ik altijd met meteen Jansen op de Eng in Duiven te roepen. Ze weten daar alles van Hanomag en hebben ook nog vreselijk veel liggen. Vooral Peter is een soort wandelende encyclopedie.
+1
@contitour Klopt als een bus!!
+1
@contitour zeker!!! En niet te beroerd om je te helpen. Afgelopen zaterdag in panningen nog gesproken bij de trekkertrek baan! Nog een paar tips gehad voor mijn hanomagje.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R12 en hebben de trefwoorden hanomag , motor , achterbrug en reviseren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0