Illustratie van:
9

John Deere 6320 - Lampje knippert en tractor ‘sputtert’.

Goedeavond mede tf’ers,

Deze middag tijdens het maaien ging het lampje van het voorverwarmen knipperen (Blijft niet constant branden soms een uur geen last van). Toen het lampje aanging begon de tractor ook af en toe te ‘sputteren’. Iemand enig idee aan wat dit kan liggen of heeft iemand dit ook al voorgehad? Het gaat om een John Deere 6320 met powrquad versnellingsbak. In bijlage staat een foto van het lampje.

Alvast bedankt voor jullie hulp.
Mvg Renzo.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Brandstof filter even aftappen de sensor neemt water waar
@case 745 xl Top! Ik ga hem morgen dan is aftappen. Alvast bedankt!
+1
Hoeveel uur heeft de trekker? Bij ons is de brandstof opvoerpomp met 7000uur kapot gegaan. Die gaan normaal maar een paar duizend uur meer volgens de monteur. Als er nog de orginele opvoerpomp op zit kan die slecht zijn. Wij hadden toen de zelfde verschijnselen.
@dutchgamer hij zit net over de 10.000 uur. Ik ga morgen is kijken. Alvast bedankt!
@Dekeyzer

En heeft het geholpen ? Brandstof filter en drain water filter destijds nog vervangen.?
@JD 6110 jazeker, er zat water in de brandstoffilter deze afgelaten en nu is het probleem opgelost.
+1
Bij mijn 6910 is geeft dat lampje ook motorstoringen aan.
+1
Bij beide 20 series het probleem gehad, en toen was het in beide gevallen het brandstof opvoerpompje. Ik zou daar is even naar kijken
Ik zou hem gewoon even uitlezen…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 en hebben de trefwoorden john deere , tractor , versnellingsbak , maaien , lampje , dashbord en John Deere 6320 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!