Illustratie van:
2

John Deere 2130 - Verschil tussen john deere 2130 en john deere 2130Ls

Wat is het verschil een tractor John deere 2130 en een John deere 2130 LS

Deel dit topic

Reacties

Ls staat er alleen in de duits uitvoering op is de hi lo uitvoering dus 16 ipv 8 versnellingen in de standaard deze uitvoering bestond wel in nl maar stond dan niet op de bestikkering hfwd staat trouwens voor hydraulische 4wd ipv mfwd is mechanisch vroege hadden hfwd de laatste mechanische
Zoals hierboven is aangegeven staat LS voor LastSchalt Getriebe, de High Low, stond alleen op de in Duitsland geleverde trekkers. Tevens hebben die trekkers verlengde zijroosters zodat de je niet makkelijk bij de koelfan en vsnaar kan komen.

Op de 2130 had de klant de keuze tussen HFWD en MFWD. Dat was het enige Duitse model waar dat bij mogelijk was. Vanaf de 2030 en kleiner was er alleen MFWD mogelijk en vanaf de 3030 en hoger alleen de HFWD.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 en hebben de trefwoorden john deere , tractor , john deere 2130 en 2130 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
477