Folger Front PTO achteraf inbouwen

Hallo,

Vandaag is mijn New Holland TS125A gearriveerd en staat nu bij de werkplaats voor aanmelding, een grote beurt en nog wat dingen. Hij is uitgerust met een Folger fronthef zonder PTO. Is iemand bekend met dit merk en weet iemand of het mogelijk is om er alsnog een PTO bij te bouwen?

mvg. Bouke

Deel dit topic

Reacties

GerbertXL
folger-maschinenbau.de/produkte/new-holland/…
Ziet er wel iets anders uit als wat jij hebt, ik zou er gewoon een mailtje/belletje aan wagen.
Ik ken het merk niet dus ik zou liever een bewezen product als een sauter erin zetten, een beetje dealer moet toch wel kunnen vertellen of dat erop past, @nhmonteur misschien?
contitour
Ja, die was ik ook al tegengekomen, maar het lijkt er op dat ze alleen een pto hebben voor een originele New Holland Front Hef. Deze zit er bij mij op. Maar ik zal er morgen maar eens een telefoontje/Mailtje aan wagen. Bedankt voor de reactie.

(klik om te vergroten)

Folger Fronthef New Holland
J asper
@contitour Mischien kun je nog beter een gebruikt setje, fronthef plus pto kopen en deze hef verkopen.
+1
wouterdp
Ik heb 15 jaar gemaaid met een 8560 met folger front pto, zeer eenvoudig en degelijk spul. Die van mij zat gewoon een droge sachs koppeling in, 1 keer moeten vernieuwen maar was veel goedkoper dan een zuidberg reviseren en gezien de uren dat de pto gewerkt heeft veel degelijker ook
+2
contitour
Ik heb er een mailtje aan gewaagd naar Folger en de front PTO is nog leverbaar voor dit type tractor. Kost ongeveer E 2550.00 ex BTW. Via @nhmonteur nog even gebeld met Landkracht uit Hellendoorn en die konden hem ook leveren voor ongeveer het zelfde bedrag. Ik denk wel dat ik hem er even op ga laten zetten. Prijzen waren ongemonteerd.
GerbertXL
@contitour ook prijzen van andere merken opgevraagd?
Wilting NH
Folger is een duits merk. Maakt al jaren frontheffen. En is nog veel te bestellen🤙🏻

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fronthef , new holland , Front pto , opbouwen , pto , werkplaats , front en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
885