Illustratie van:
8

Valtra A114 - Welke klepelmaaiers past maximaal

Voor mijn Valtra A114 met fronthef wil ik klepelmaaiers kopen. Buitenwerks is de trekker 2.37. 110 pk uit een 4 cilinder. De verschillende vormen klepels en vermogens behoefte is mijn grootste vraag. Vaak in ruig terrein. Hoeft niet snel te gaan.

Deel dit topic

Reacties

Gewoon demo’s proberen of modellen huren lijkt me. Type klepels, wel of geen tegen mes. Er zijn vele varianten die vermogensbehoefte bepalen.
En ff goed kijken waar grote bermbeheerders en groen voorzieners mee rijden, machines met veel onderhoud hebben die liever niet mee ver van huis lijkt me.
Kijk ook naar het gewicht. Een zware uitvoering 3 meter klepelmaaier lijkt met te zwaar voor de fronthef van een 100pk trekker.
@huub voor max 2.50. Dat lijkt mij al meer dan zat.
@huub maar wat achterop.
@huub Wij rijden ook vaak met de 85 achter de 3m frontklepelmaaier. Niks mis mee. Ik denk dat je achterop wel tot een meter of 5 kunt gaan. Wij hebben een 1,90 zijklepelmaaier, dat gaat prima vanaf 75 pk.
+1
@PieterA tractorfan.nl/picture/1375616/ deze is achterop de trekker al zwaar genoeg. Weegt volgens de fabrikant 1400kg.
@huub Het is maar wat je gewend bent.
+1
2,50 en 1,80/ 1,90 gaat mooi. Mijn eerste werkgever had zo`n setje voor een JD 6506 hangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A114 en hebben de trefwoorden fronthef , valtra , trekker , ruig , vermogen , kopen , cilinder en klepelmaaier geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
879