Illustratie van:
4

Fendt 714 - Beste, Mijn Fendt 714 Start soms niet.

Ik kan de sleutel omdraaien, contact gaat op, EGR klep gaat open, maar als ik de sleutel dan finaal wil omdraaien, gebeurd er niets meer, geen klik, niets.
Iemand dit nog al voor gehad?

Als dit zich voordoet, start ik hem met de schroevendraaier en kan hij er weer een paar maanden geen last van hebben.

Deel dit topic

Reacties

Het lijkt mij een of andere beveiliging die er niet op tijd af gaat, bijv. voor ingetrapte koppeling of vrijstand van de versnelling. Of een loszittende accukabel. In ieder geval een elektrisch probleem.
Ik heb dit wel eens gehad met onze trekkers 1x een veiligheid van de koppeling en 1 keer een contactslot
Als hij niet wil starten moet je eigenlijk even op pootje 50 op de startmotor meten. Misschien zit hier wel een contactpersoon niet goed. Deze trekker heeft alleen de beveiliging als in getrapte koppeling.
Soms willen de stekkers op het Schotbord voorop de cabine ook wel storing geven

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 en hebben de trefwoorden fendt , fendt 714 en contact geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN