Te veel gezeik op tf.

Goedenavond tf leden.

mij is het opgevallen dat het de laatste tijd een stuk minder gezellig is op tf. teveel gezeik over merken, teveel persoonlijke aanvallen, complete dingen die uit hun context gerukt worden en zelfs zeiken onder een foto/topic dat er niks mee te maken heeft.

persoonlijk vind ik dat jammer, i mean tf is een leuke site waar je altijd terecht kan voor vragen of problemen met machines, ook vind ik het leuk om door iemand oude fotos te bladeren en zo een beetje de geschiedenis van zijn bedrijf te volgen. ook vond ik het leuk om zelf fotos te plaatsen en daarbij nodige text en uitleg te geven wat ik op dat moment aan het doen was.

Alleen met het gezeik van de laatste tijd is de lol van het fotos plaatsen er wel af. voordat je een foto plaatst moet je eerst kijken of alles door de keuring komt. dan word ik het gouw zat. mede dat heeft mij doen besluiten om al mijn fotos te verwijderen en voorlopig geen nieuwe te plaatsen. helaas ben ik niet het enige lid die er zo over denkt, met als resultaat dat er steeds minder fotos geplaatst worden en de fotos die geplaatst worden zijn geen spontane fotos meer. dat kan niet de bedoeling zijn.

het begint zelfs zulke vormen aan te nemen dat ik erover denk om voorlopig tf maar ff te mijden. i mean als ik gezeik wil kan ik dat ergens anders ook wel krijgen, maar zover is het nog niet.

daarom wou ik voorstellen om gewoon weer lekker ouderwets gezellig te doen. discussies on topic te houden, geen discussies verplaatsten naar een ander topic/foto en al helemaal die persoonlijke aanvallen te mijden. je kunt het oneens zijn met elkaar, maar discusieer dan op een normale manier. ik weet zeker dat er dan leukere spontane fotos en discussies komen, daar draait deze site ook op.

psst ik weet dat er een hoop zeikende leden overkomen van prikkebord alleen die hebben over het algemeen niet veel ervaring/kennis over trekkers. dus wat mij betreft negeer je die gewoon.

al met al een heel verhaal, maar ik hoop dat het in de toekomst een stuk gezelliger wordt op tf.

Deel dit topic

Reacties

+9
Terwisscha
Erg jammer, maar ik ben het geheel met je eens! Vindt het altijd prachtig om (zondag) S'morgen op tf rond te sneupen naar de foto's.
Jammer dat je alle foto's verwijderd hebt. Ik heb voorzover ik mij kan herinneren geen conversatie met jou gehad, maar dat je dit zo meld siert jou wel!
+3
DriveJohnDeere
@Terwisscha nee klopt heb niets tegen mensen persoonlijk, alleen zie ik het bij andere foto's en topics gebeuren. Daar heb ik gewoon geen trek in
+3
rommert14
Quote Reactie van @Terwisscha:
Erg jammer, maar ik ben het geheel met je eens

Nergens niet om hoor, maar je doet er zelf net zo hard aan mee.
+4
Ralfie
Ik vind het een geweldig forum maar ben nog niet zo heel lang actief op dit forum.
Het “gezeik” herken ik wel van een ander forum maar vind ik niet zorgwekkend. Je ziet dat vaak steeds dezelfde mensen actief zijn en sommige worden dan ook steeds scherper en reageren op elkaar.
Maar evengoed een mooi en actief forum 👍👍
Mooie trekkers en veel informatie.
+2
DriveJohnDeere
@Ralfie tja als het dan bij die mensen blijft heb ik d'r geen last van, alleen als ik een foto open en bijna alle reacties staan in 1 lange draad vol met persoonlijke aanvallen en gezeik over en weer omdat iemand een ander merk gebruikt. Dan word ik t wel zat.
+4
SJB533
Quote Reactie van @DriveJohnDeere:
als ik een foto open en bijna alle reacties staan in 1 lange draad vol met persoonlijke aanvallen en gezeik over en weer omdat iemand een ander merk gebruikt

Ik lees niet alles, maar af en toe zie ik wel eens iets, wat er op lijkt. Nu ken ik de schaapjes in de kudde wel een beetje, geloof ik, maar hou er rekening mee, dat er soms ook behoorlijk geklierd wordt...

En de vervelendste persoonlijkheid op tf heb ik al een hele tijd niet meer betrapt als aanwezig. Zelfs geen ander account! Misschien houdt hij zich eindelijk aan z'n advies. Ik citeer
Quote:
Als je niks te doen hebt, doe dat dan niet hier
DriveJohnDeere
@SJB533
apparte gasten heb je overal, daar doe je niks tegen.
+2
deerefan
Quote Reactie van @SJB533:
En de vervelendste persoonlijkheid op tf heb ik al een hele tijd niet meer betrapt als aanwezig. Zelfs geen ander account! Misschien houdt hij zich eindelijk aan z'n advies.

Ik ben er nog hoor 😅
+3
DANOONTJE POWERR
@deerefan je kan nog niet in zijn schaduw staan... 😜
deerefan
@DANOONTJE POWERR je bedoelt @Jotke zeker? haha nee die is wel stukje erger dan mij indd, ik zit laatste jaren ook niet meer zoveel op TF ik kijk nog wel regelmatig maar plaats bijna nooit meer wat of reageer ook bijna niet meer.
+1
Jotke
Quote Reactie van @deerefan:
@DANOONTJE POWERR je bedoelt @Jotke zeker? haha nee die is wel stukje erger dan mij indd, ik zit laatste jaren ook niet meer zoveel op TF ik kijk nog wel regelmatig maar plaats bijna nooit meer wat of reageer ook bijna niet meer.

En bedankt...

Weet niet of je het door hebt maar kom in de bijna 6 jaar dat ik hier onder deze naam zit nog niet aan 1000 foto's toe en teller bij reacties staat met deze meegerekend op 3.135... dat valt ook wel mee...
+1
rommert14
@Jotke waarom moet ie eigenlijk specifiek jou hebben?
+5
Jotke
Quote Reactie van @rommert14:
@Jotke waarom moet ie eigenlijk specifiek jou hebben?

Geen idee maar vermoed dat het komt omdat ik me niet laat ompraten door D66 enz en dat op men privé Facebook ook laat blijken( ken hem al ruim 10 jaar denk en zijn zodoende ook "vrienden" op Facebook). Hij is wel gehypnotiseerd door D66, Groenslinks enz dus waarschijnlijk ergert hij zich er aan dat ik de waarheid deel ipv die anti boeren kwats en omdat ik op Facebook meestal niet meer in ga op zijn reacties op mijn berichten reageert ie zich hier af denk door hier dingen te zoeken. Terecht of onterecht.

Jammer. Dit topic ging er juist over om dergelijke reacties te mijden leek mij. Maarja, ik laat me niet onterecht beschuldigen!😉
deerefan
@Jotke dat je beste vriendin ineens het contact heeft verbroken zegt misschien al genoeg 😅
+14
2850Johndeere6R
@deerefan Laat het los je bereikt er hier op TF niks mee. Ga met elkaar in de kroeg aan een goudbruine rakker zitten en ga door met het leven.
deerefan
@2850Johndeere6R die lust ik niet 😅
+4
2850Johndeere6R
@deerefan appelsap niet?
+1
deerefan
@2850Johndeere6R dat al helemaal niet ook geen sinaasappelsap 😅 enige kwa alcohol wat ik nog wel eens lekker vind is zn koffielikeur of zo zoals baileys 😬
+2
cyrus-van-gelder
@deerefan doe mij maar ( zwaar ) bier en islay wisky😋😋.
Die zoete drankjes word dan met mij weer niks. Drink ook altijd zwarte koffie zonder suiker. Zo zie je maar, we zijn gelukkig allemaal verschillend.😉
+1
DriveJohnDeere
@cyrus-van-gelder oh doe mij maar gewoon bier 😁

al kan ik opzich alles wel redelijk handelen 🙈
🍻
+5
cyrus-van-gelder
@DriveJohnDeere als ik drink krijg ik steeds meer dorst....😜😜🍺🍺🥃🥃
+1
DriveJohnDeere
@cyrus-van-gelder jij ook al 😂😂
Wat toevallig
+4
a3vandiejen
@2850Johndeere6R Zo is het Koen.😅
+3
ronald73
Quote Reactie van @2850Johndeere6R:
Ga met elkaar in de kroeg aan een goudbruine rakker zitten en ga door met het leven.

Mooi dat TF-leden dat kunnen 😉 Ik zie vaker dat alcohol voor problemen zorgt in plaats van dat alcohol problemen oplost.
+2
1046
@ronald73 alcohol lost geen problemen op , tja, melk ook niet
+1
ronald73
@1046 Melkprobleem is meestal niet zo zorgelijk als een alcoholprobleem 😉 Alhoewel, hier had ik eens gehoord dat vroeger op de boerderij bij mijn buren een vrouw uit huis werd gejaagd door haar schoonouders omdat zij vonden dat zij teveel melk dronk.
+3
DANOONTJE POWERR

(klik om te vergroten)

+22
GROENEDEERE
@deerefan @SJB533
Dit zijn momenten dat jij nou een in moet grijpen.
Daar ben jij nou admin voor toch?
Blijven stoken op de gevoelige snaren en mensen uit de tent lokken.
+9
rommert14
@GROENEDEERE ja heb je helemaal gelijk in.
deerefan
@GROENEDEERE neem aan dat hans in een huis woont 😅
+4
DriveJohnDeere
@Jotke met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig...
+21
GROENEDEERE
@deerefan
Ga jij ff lekker zitten stoken joh.
Juist in zo'n topic en terwijl je weet dat degene zal reageren.
Typisch zo'n voorbeeld ben jij.... sneuneus
+1
deerefan
@GROENEDEERE rustig, denk aan je bloeddruk 😅
+7
bluepower12
@deerefan ben je 32 jaar? Aan je reacties te zien mag je daar wel twintig jaar vanaf halen 😜🤙
+2
cyrus-van-gelder
@bluepower12 dat zijn er wel meer hoor. Volgens m,n vrouw gedraag ik me ook nooit als een kerel van bijna 52 jaar😜😜😜
Altijd graag lopen klooien he?
+4
bluepower12
@cyrus-van-gelder dat houdt je jong 😉
+3
MaartenMandemaker
@cyrus-van-gelder Oh jou vrouw is niet de enige hoor, wees niet ongerust 😂
cyrus-van-gelder
@MaartenMandemaker er zijn meer heb ik zo het vermoeden 🤔🤔🤔😜😜😜
+9
caseboy
@deerefan Ik ben het volledig met de reactie van @GROENEDEERE eens. Iemand op zo'n manier uit de tent lokken en dan op persoonlijk vlak aanvallen vind ik best triest. Jij maakt van jezelf zo een perfect voorbeeld waarom dit topic is aangemaakt.
+5
bartjuh
Wat bedoel je met 'i mean'... Je zit op tractor fan. NL... Ik bedoel maar ff👍🏻
+1
DriveJohnDeere
@bartjuh ik ben nog niet zo heel oud he🙈 dan glipt het er nog wel ff tussendoor 😅
+1
Jotke
Quote Reactie van @bartjuh:
Wat bedoel je met 'i mean'... Je zit op tractor fan. NL... Ik bedoel maar ff

Kijkt waarschijnlijk veel naar Engelstalige films/series of wil modern zijn. Gewoon Nederlands praten zonder Engels is niet meer modern.😜

PS: @DriveJohnDeere Vat dit niet verkeerd op! Is met een knipoog!😉
Heb een ex die ook als ze zich uit Engelse bewoordingen gebruikt.🙊
+2
husky
@bartjuh tis hier "ei mien" 🙈
+2
DriveJohnDeere
@husky ei mien jung.
+1
JohanvS
Eens, 1 keer in de paar weken wat lezen en ik ben weer weg.
+23
1046
Leer er mee leven , anders social media vermijden,
Zie tf als een buffet, lijkt et niks, blader door, lijkt et wat, schuif je aan🤷🏼‍♂️
DriveJohnDeere
@1046

Quote:
Leer er mee leven

Dat is duidelijk ....

ik geef gewoon mijn mening waar ik mij op dit moment aan irriteer tijden het gebruik van tf. dat jij je daar niet in kan vinden is oke. ik weet zeker dat ik niet de enige ben die er zo over denkt en dat is jammer.

Quote:
Zie tf als een buffet, lijkt et niks, blader door, lijkt et wat, schuif je aan🤷🏼‍♂️

dat jij tf ziet als een normaal sociaal platform zoals twitter mag. ik zie tf liever als een soort stamkroeg waar mensen ervarigen en fotos kunnen delen zonder dat daar gezeik op komt. je kunt het altijd oneens zijn met elkaar, maar los het dan normaal op of negeer elkaar. als je in een kroeg opmerkingen maakt zoals sommige leden maken heb je gegarandeerd ruzie.

uiteindelijk willen we hetzelfde, een leuk platform waar we een goede discussie kunnen houden over trekkers. toch?
+5
1046
@DriveJohnDeere als jij het hebben wil zoals jij het wil. Richt dan een eigen clubje op . Kan je ook zelf selecteren wie jij gezellig vind
DriveJohnDeere
@1046
Quote:
als jij het hebben wil zoals jij het wil. Richt dan een eigen clubje op

waar hoor je mij zeggen dat ik tf helemaal naar mijn hand wil zetten?

nogmaals ik geef gewoon eerlijk aan wat ik minder leuk vind aan tf. als jij je daar niet in kan vinden, of vind dat ik overdrijf is jouw mening.


Quote:
oja, je woonplaats komt ook nogal geloofwaardig over

mooi voorbeeld van waar ik het over heb ......

dat ik mn woonplaats liever niet bekendmaak is een gekke gedachte?
+2
1046
@DriveJohnDeere schaam je je dan waar je woont of ben je bang voor rellen????
DriveJohnDeere
@1046

omdat je het zo lief vraagt zal ik het voor je aanpassen 👍
+3
1046
@DriveJohnDeere je kijkt maar, 1 tip. Probeer een gladde rug te kweken
1046
@DriveJohnDeere oja, je woonplaats komt ook nogal geloofwaardig over
+4
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @DriveJohnDeere:
als je in een kroeg opmerkingen maakt zoals sommige leden maken heb je gegarandeerd ruzie.

Nergens zoveel vechtpartijen als in de kroeg. 🙃
+4
jd3140jb
@DANOONTJE POWERR maar als we uitgevochten zijn wel terug samen naar de toog om er ene op te drinken 😄
+4
DANOONTJE POWERR
@jd3140jb ja precies, zo zie ik het ook.
+27
a3vandiejen
Lees ook wel eens wat, maar ga gauw verder als het me niet aanstaat.
Iedereen mag foto's, grapjes, serieus, of een discussie voeren of wat dan ook zolang ze me maar niet tegen m,n benen schoppen.
Als iemand bijvoorbeeld de Same's niet leuk of interessant vinden is dat geen probleem.
Maar een beetje respect naar elkaar is wel mooi .
+5
DriveJohnDeere
@a3vandiejen
Quote:
Iedereen mag foto's, grapjes, serieus, of een discussie voeren of wat dan ook zolang ze me maar niet tegen m,n benen schoppen.

mee eens, alleen is dat op tf naar mijn mening op dit moment niet aan de orde.

Quote:
Als iemand bijvoorbeeld de Same's niet leuk of interessant vinden is dat geen probleem.

jullie sameclubje is ook wel 1 van de leukste zo niet het leukste clubje op tf 😁. onder jullie fotos is het eigenlijk altijd wel gezellig.

Quote:
Maar een beetje respect naar elkaar is wel mooi .

sluit ik me bij aan.
+5
a3vandiejen
@DriveJohnDeere Dank je wel.😊
+13
NH-Ford
Dit onderwerp is iets wat jammer genoeg van alle tijden zal blijven... kan me zo'n soort topic ook herinneren van dik 15 jaar terug..

Toen was er een hele hechte leuke club, waar ook personen tussen/bij kwamen met wat mindere manieren en respect tegenover de ander en zijn of haar mening.
Laat elkaar lekker in de waarde en blijf netjes.
+1
DriveJohnDeere
@NH-Ford

sluit ik me bij aan
+11
MaartenMandemaker
@NH-Ford Precies. Toen ging het net zo bij tijden. Meestal gaan de rotzooitrappers vanzelf wel weer verdwijnen, hetzij met of zonder hulp van een admin. Ook blijf ik van mening dat wanneer sommigen elkaar in de ogen zouden kijken ze vast anders praten dan veilig vanachter een beeldscherm. Dat zie je op sociale media ook. Ik heb zelf nooit last van gezeur bij mn foto's gelukkig. En net wat @1046 zegt, als het je niet zint lees het gewoon niet of neem het met een korreltje zout. Sommigen roepen het ook wel een beetje over zichzelf uit dat er weer word gereageerd door bepaalde mensen. En dat weten ze zelf ook heel goed lijkt me. Mooi laten gaan. Ik kan me er niet druk om maken
+2
MF 2725
@NH-Ford Voor de servercrash was TF wel anders, inderdaad.
+23
GerbertXL
Ik denk dat de persoonlijke aanvallen wel meevallen. In mijn ogen zijn het zijn vooral een paar mensen die elkaar kennen, en als je dat niet weet lijkt het net allemaal gek zat.
Neemt niet weg dat een paar man hun bek wel een beetje vaker dicht mogen houden maar dat hou je altijd. Als degene met de grootste muil 'm dichthoud heeft iemand anders de grootste muil.
De logica om je foto's dan maar te verwijderen ontgaat me een beetje en gezien je leeftijd kan ik het niet anders bestempelen als kinderachtig. Kom kom, kritiek krijg je altijd, ook als je perfect zou zijn.
DriveJohnDeere
@GerbertXL
Quote:
De logica om je foto's dan maar te verwijderen ontgaat me een beetje en gezien je leeftijd kan ik het niet anders bestempelen als kinderachtig.

zoals ik hieronder al aangaf zijn die fotos er al een maandje of 2 af. mede door het gezeik.

over mijn leeftijd mag u als een probleem zien. ik probeer gewoon aan te geven waar ik de laatste tijd tegenaan loop tijden het koekeloeren op tf.

Quote:
Neemt niet weg dat een paar man hun bek wel een beetje vaker dicht mogen houden maar dat hou je altijd. Als degene met de grootste muil 'm dichthoud heeft iemand anders de grootste muil.

dat sws. wat mij betreft gaan zij maar lekker bekvechten met elkaar zolang wij er niet al teveel last van hebben. alleen zijn er steeds meer van die schreeuwlijke.
+6
GerbertXL
@DriveJohnDeere hoho, je leeftijd heeft er niks mee te maken, dat was een grapje. Probeer liever te kijken naar m'n laatste zin, als je je heel veel gaat aantrekken van iedereen die iets kritiek heeft ga je een moeilijk leven toegemoet. Wat je ook doet, er zijn altijd mensen die kritiek hebben. Als je geluk hebt is het opbouwend en heb je er wat aan maar er zijn altijd mensen die je van harte de tyfus zullen wensen en daar zul je mee om moeten leren gaan.
Op jouw leeftijd trok ik me veel te veel aan van mensen die me niet moesten en te weinig van mensen die me wel graag zagen slagen en daar baal ik van.
DriveJohnDeere
@GerbertXL zo'n vermoeden had ik al 😊.

Tja de tijd zal het leren.
+10
Fast Eddy
Dit soort dingen gaat met golven. Soms is het een hele tijd weg en soms is het 2 keer per jaar.
Houd er wel rekening mee dat er van alle leeftijden en woonplaatsen leden zijn. En ook dat er leden zijn die elkaar privé ook kennen.
Merken discussies zijn er altijd en zullen er ook altijd blijven. Alleen zit er verschil in gelijk krijgen en gelijk hebben. Dat vergeten sommige leden wel eens. En dat is niet erg maar hou het dan wel netjes.

@DriveJohnDeere

Ik vind het wel jammer dat je meteen al jou foto`s eraf haalt. Een weekje zonder TF kan soms helpen weet ik uit ervaring.
+1
DriveJohnDeere
@Fast Eddy
Quote:
En ook dat er leden zijn die elkaar privé ook kennen.

ben ik me van bewust. en wat @GerbertXL ook aangeeft dat het soms gek zat is. al met al moet dat geen probleem zijn. ik bedoel tf is ook gewoon een forum waar het gezellig moet zijn. een scherpe opmerking kan ik best hebben. alleen als er onder een foto bij wijze van spreken de 3e wereldoorlog uitbreekt lijkt het me sterk dat iedereen mekaar persoonlijk kent.

Quote:
Ik vind het wel jammer dat je meteen al jou foto`s eraf haalt.

die zijn er al wat langer af dan vandaag 🙈

ik loop al wat langer rond met deze gedachtes. en nu dacht ik zoiets van ja laat ik het er maar uitgooien. kan maar de wereld uit zijn. 😅

al met al toch blij dat het eruit is 😁
+3
1046
@DriveJohnDeere mooi, tijd voor fricandeluhhhhh
+4
Fast Eddy
@DriveJohnDeere

Als je vind dat de reacties op jou persoonlijk gaan. Moet je proberen om er niet op te reageren. Afgelopen week ook gedaan bij reacties van een bepaald lid. Resultaat was dat het probleem zich vanzelf oploste.
+3
DriveJohnDeere
@Fast Eddy
Quote:
Als je vind dat de reacties op jou persoonlijk gaan. Moet je proberen om er niet op te reageren.

dat ligt bij mij inderdaad. alleen vind ik het lastig als iemand onzin vertelt over mij of een trekker dat ik gebruik 🙈. dan ga ik daar op reageren, een probleempje van mijn kant 😁

ook doelde ik erop dat ik de leuke discussies mis onder fotos. het lijkt tegenwoordig meer te gaan over het merk dat je gebruikt dan over de foto zelf. dat vind ik jammer.
+5
newholland6640
@Fast Eddy

Klopt. Al hoewel sommigen wel fanatiek zijn met blijven op je reageren 😅
+10
dx11
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Als je vind dat de reacties op jou persoonlijk gaan. Moet je proberen om er niet op te reageren.

Nouja, ik kreeg laatst naar mn hoofd geslingerd dat ik een verrader zou zijn, en dat ik rechtzaken tegen een melkfabriek gestart zou zijn en dergelijke. Zal best grappig bedoeld zijn, maar persoonlijk vind ik dat nogal serieus zware beschuldigingen waar ook nog eens niets van klopt. Ik vind dat wel echt ver gaan, ook omdat ik de persoon helemaal niet ken. Ik heb er wel op gereageerd, en de persoon openlijk uitgenodigd voor een kop koffie, echter beleeft het toen angstvallig stil. Het probleem is dan wel gestopt, toch blijft het raar. Geen idee namelijk waar de beschuldigden op gebasseerd zijn en wat het doel was
+3
Fast Eddy
@dx11

Dat ben ik met jou eens.
Dat soort dingen vind ik altijd gevaarlijk om dat zo in het openbaar zonder duidelijke uitleg erop te knallen.
+2
cyrus-van-gelder
@dx11 Dat ben ik geheel met je eens!!
En je hebt ook nog eens geprobeerd om het netjes op te lossen, klasse!!!
Dat de persoon dan niet komt opdagen zegt genoeg over hem / haar zelf.
Maar gevaarlijk zijn dat soort beweringen wel, zeker als het niet klopt.
Ik bedoel: voor hetzelfde zijn er mensen die dan denken het recht in eigen handen te nemen. Nou dan krijg je van die situaties dat er bakstenen door je ramen gesmeten worden of nog erger.
Dat soort mensen moet eerst eens nadenken over de gevolgen!!¡ voor je het weet loopt zoiets finaal uit de hand.
+6
MaxxuM4ever
@Fast Eddy ik heb het ook wel eens met mensen dan via PB uitgepraat. Dan is de kou meestal snel uit de lucht. En soms zet ik de notificaties van een topic of foto ook wel weer eens uit na een reactie omdat een duscussie dan een hele andere kant op gaat. En sommige topics ruik je al van 10km dat het herrie wordt zoals opvoer topics en trekker(merk of type) aankoop keuze.
+12
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Dat doe ik wel. De topic van contitour over de de keuze van de beste trekker voor hem vond ik een geslaagd topic. Men ging netjes met elkaar om en er werden verschillende merken aangedragen. Het kan dus wel.
+6
MaxxuM4ever
@Fast Eddy O zeker zijn er ook uitzonderingen, die van die trekker voor Curaçao vond ik ook wel een leuke, maar de topic starter reageerde zelf ook veel en deed wat met de suggesties die werden aangedragen.
+5
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Dat zijn inderdaad de betere topics. Een beetje informatie van de topic maker vind ik persoonlijker dan een vraag stellen en vervolgens nooit weer antwoord geven.
+10
Jotke
Ik kijk te weinig op TF denk...

Tis mij niet opgevallen.

Sommige leden moet je gewoon negeren. Er zijn er genoeg die je bijdrages wel waarderen.

De een zal altijd klagen, wat je ook doet. De ander vind het juist mooi!

Ik plaats tegenwoordig vaak 1 foto met vervolgens in de reacties de rest( of een selectie daarvan) van dezelfde trekker of machine. De een vind het zowel bij alles los van elkaar als 1 foto met de rest in de reacties fotodump. De ander vind het juist fijn/mooi als je 1 foto plaatst met daaronder nog een aantal.

Dat blijf je houden! Probeer je daar van af te sluiten en doe wat voor jou goed voelt!😉🙂
+2
DriveJohnDeere
@Jotke joah dat sowieso

Is eigenlijk ook meer een lucht je hart sessie geworden 🙈 maarja dat hou je toch.
+21
MF 2725
Ik persoonlijk ervaar weinig "gezeik" op TF.
Misschien komt dat ook door mijn brede interesse in het wat oudere materiaal.
Ik vind veel tractoren en machines mooi, maar heb er teweinig verstand van om erover te discussiëren. Dat doe ik dan ook niet. 😀
+11
jd3140jb
@MF 2725 Prima verwoord. Ook geheel mijn mening. Ik volg TF ook al zowat 10 jaar (waarvan de meeste jaren als anoniem meelezer, maar toch...) en ga me ook niet opwerpen als een kenner in een materie die niet de mijne is. Maar er zijn genoeg foto's en discussies die het bekijken en lezen waard zijn en de rest sla ik gewoon over. Ik word stilaan te oud om me druk te maken over futiliteiten en heb intussen wel geleerd dat je de dingen beter van de positieve kant kan bekijken.
+3
MF 2725
@jd3140jb Ja, inderdaad. Precies dat.
+3
a3vandiejen
@MF 2725 Dit geldt eigenlijk ook voor mij.
+4
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen je bedoeld dat je ook te oud wordt om op futiliteiten te letten zeker??
    😜😜😜😜😜.
    Laat ik over leeftijd m,n klep maar houden he?
    Maar ik doe het zelf zo : als er weer negatief gedaan word , gewoon rustig blijven, het zegt meer over de persoon dan over jezelf.
    En vaak denk ik dat zulke figuren hun mobieltje beter als zetpil kunnen gebruiken dan.😜😜😜😜😜😜😜

+5
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder Misschien is het de leeftijd Cyrus, probeer me niet te druk te maken over dingen.😅👍
+3
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen heb je goed!!! Het geeft je alleen maar een hoop ergenis enzo. Kun je je tijd wel beter gebruiken toch?😉😉😉
+9
zettelmeyer
Ach aan de stamkroeg mag je ook pittige discussies hebben en er zijn altijd een paar die zich overal over druk maken.
Met elkaar eens zijn is mooi maar mening verschil is niet erg. En ook goed.
Discussies zijn soms ook persoonlijk of met een vleugje humor tussen door. Maar de humor kan voor de een en voor de ander ongepast zijn en dat maakt op forum wel eens lastig omdat je dat te laat ziet. En ja ik ook wel eens te ver ingegaan.
Sommige discussies zijn ook scherp. Ik ga er vaak wel hard in. Moet ik dat ook terug kunne verwachten.
Maarja je moet je eigen feestje er van maken. En opreageren wat jou goed voelt en soms ff door klikken.
Mij heeft tf al veel leuke contacten en vriendschappen opgeleverd
+10
Kidd
Nou ik zit al heel wat jaren op tractorfan en wat mij betreft is de sfeer al heel wat verbeterd, maargoed dat was voor jou tijd dus dat kun jij ook niet weten.
En heel eerlijk gezegd ervaar ik hier in de regel 0,0 gezeik of negativiteit, het is maar net waar je op let...
+16
DANOONTJE POWERR
Ik vind de sfeer eigenlijk best wel goed hier.
Ik maak zelf ook wel eens een opmerking die een ander misschien vind kunnen maar dat is vaak tegen een persoon die ik meen te kennen en die daar wel tegen kan.
Komt misschien wel anders over dan bedoeld maar dat hou je wel een beetje bij geschreven tekst.
Als er echt op elkaar gemopperd wordt lees ik meestal ook niet verder en maak ik me er verder niet druk over.
+12
MF 2725
@DANOONTJE POWERR Ik moet vaak wel lachen om jouw opmerkingen en soort van humor. Die kan ik wel waarderen.
+3
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @MF 2725:
soort van

🤣
+5
jd3140jb
@DriveJohnDeere Ik begrijp je verhaal wel, maar vind het wel jammer dat je vind dat je alles moet verwijderen. Persoonlijk stel ik me niet de vraag of mijn foto's wel aan alle verwachtingen zullen voldoen. Wie het interesseert leest mee en anderen gaan verder naar de volgende. Dat is het leven, je kan nu eenmaal niet voor iedereen goed doen. Niet teveel belang hechten aan negatieve commentaren en de positieve weten te waarderen. Dan kom je al een eind ver en kweek je geen maagzweer. Ik hoop dat je snel weer spontane foto's plaatst en graag met een verhaal(tje) er bij, dat lees ik het liefst.
+14
JoramH
Ik leer erg veel bij op tf, zijn veel die tips geven of belangeloos een schema voor je opzoeken. Ken geen andere plek waar ik dat zou kunnen vinden in het Nederlands. Ook altijd nieuwsgierig waar @stijn-de-bock weer op een foto opduikt bij een andere tfer of de uitgebreide verslagen van @GerbertXL waar ik jaloers op ben.

Jammer dat jij het negatiever ervaart. Het blijft gelukkig vrije keuze en je mag doen waar je jezelf prettig bij voelt.
+17
arnold-arentze
Ik denk dat het grootste gedeelte van de kijkers ,de echte tractorfans (waaronder ik) een breed interesse gebied heeft en er niet op uit is om een ander af te zeiken. Zelf lees ik er eroverheen denk ik, valt me niet zo op. Op elk platform heb je van die schermridders die graag de boel opnaaien

Wat mij wel opvalt zijn: De gezellige bezoekjes van TFers onder elkaar. De initiatieven die genomen worden om iets leuks te organiseren. Zo heb ik ook al een groot aantal leuke mensen ontmoet en veel gezelligheid ervaren. De hulp, ondersteuning en tips die gegeven worden bij problemen. De mooie teksten onder foto’s, waar of een mooi stukje geschiedenis tentoongespreid word over een bedrijf of merk type. De uitleg en onderbouwing bij een uitrustingstuk machine of activiteit op wat voor gebied dan ook. En zo kan ik nog wel even doorgaan met wat mij hier opvalt.
In de paar jaar dat ik actief ben en in de jaren dat ik soms meegelezen heb zie ik deze positieve dingen alleen maar groeien voor mijn gevoel. Maar dat is mijn ervaring, dat zal misschien voor iedereen anders zijn😆
+5
Fast Eddy
@arnold-arentze

Mooi verwoord Arnold.
+8
cyrus-van-gelder
@arnold-arentze je noemt wel een paar dingen waar ik het zeker mee eens ben!!
Heb zelf ook goede vrienden aan tf overgehouden 🙂.
En ja ik mag graag eventjes klooien.
Maar dat is volgens mij wat anders dan zeiken, drammen en andere mensen de grond in boren. Beetje humor erbij moet toch kunnen, maar dat is mijn mening he?😜

+5
donkey63
@arnold-arentze IK vind het nog altijd een prachtig forum. Lees het elke dag zeker twee of meer keer, tenminste de forumartikelen.
Je heb volkomen gelijk dat iemand afzeiken hier niet thuis hoort, zegt alleen iets over de persoon zelf!
Mensen probeer het gezellig te houden. Er is al genoeg ellende op de wereld en nee ik ben geen moraalridder.
De manier waarop mensen elkaar willen helpen op tf vind ik geweldig en dat er enkele "gatnelen" tussen zitten, zullen we altijd houden.
Nogmaals hou het gezellig en blijf mekaar helpen!
+4
MF 2725
@arnold-arentze Je slaat de spijker op z'n kop! 😀
+6
walker1
Het valt op TF nog best wel mee, kijk eens op prikkebord of boeren.nu, daar wordt veel meer gezeikt en sinds de coronatijd zit het daar ook vol met wappies en complotdenkers.
+15
Fast Eddy
@walker1

Mooi op Prikkebord laten. Net zo als de beheerder van dat forum.
+4
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy wil je de beheerder van het prikbord daar ook laten?🤔🤔🤔 goed vast nagelen dan blijft ie wel hangen.
  • 😜😜😜 .
    Geintje hoor.
+4
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Je slaat de spijker/ nagel op zijn kop. 😂🤣
+6
dx11
Quote Reactie van @walker1:
met wappies en complotdenkers.

Wat bedoel je daar mee? Wat is een wappie? Iedereen die niet woke is? Of zijn de bbb-stemmers en nsc-stemmers ook nog uitgezonderd van dat stempel? Of als je je laatste booster niet hebt gehaald? Ik ben wel benieuwd wat deze krachttermen inhouden
+9
erik9831
@dx11 mensen die, wanneer het knipperlicht naar links aanstaat op je trekker, blijven beweren dat het toch de rechterkant is die knippert.
+3
dx11
@erik9831 ah, dus juist de mensen die beweerden dat vaccineren nut had, dat stikstof gevaarlijk is voor de natuur, dat migratie noodzaak is, dat zijn nu de wappies? Ik wist niet dat dat bedoeld werd, maar ik kan mij er wel wat bij voorstellen idd
+1
DriveJohnDeere
@dx11 altijd een discussie over deze loze termen. het is ook per persoon verschillend wie nou wel of geen wappie is. volgens extreemlinks is iedereen die het niet met hun eens is een wappie of een klimaatontkenner. volgens extreemrechts is een wappie zijn juist iets goeds.

sowieso probeer ik niets te maken te hebben met deze 2 uiterste.
+8
erik9831
@dx11 ik geef een neutraal antwoord, wat niks te maken heeft met de dingen die je aanhaalt. Ik zeg nergens met men antwoord wie de wappie is. Dus probeer me ook geen dingen in de mond te leggen die ik nergens beweer, nog zal bespreken.
+1
dx11
@erik9831 wees maar gerust, ik leg je niets in de mond, ik trek de vage reactie zelf door naar de politiek wat zwaardere onderwerpen waar de termen die in de eerste reactie vaak aan gekoppeld worden in de hoop duidelijkheid te krijgen op de vele vragen die het gebruik van deze termen bij mij oproepen
erik9831
@dx11 ok dan 😉
+2
cyrus-van-gelder
@erik9831 op m,n werk heb ik iemand ( en nee dat ben ik niet zelf😜😜) die op zijn manier alleen maar kl...zakken tegen komt.
Met andere woorden: 1 spookrijder🤔🤔🤔 ?????
Wel nee hij komt er wel meer dan 100 tegen.
Gek is dat he? Hoe zou dat nou kunnen??🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
+6
roscho
@cyrus-van-gelder Iedereen is gek, behalve ik. En ik, ik ben niet gek maar een helicopter. 🤣🤣🤣
+2
cyrus-van-gelder
@roscho ik niet ook niet hoor. Maar ik ben wel een vliegtuig!! Luister maar: tjoeke tjoeke tjoek, tuurlijk tuut😜😜😜😜😜
+2
2850Johndeere6R
@roscho GEK: Geniaal En Knap, dat je geniaal bent dat weten we maar of je ook knap bent kan ik niet over oordelen aangezien ik je nog niet persoonlijk ontmoet heb😜🙃
+5
roscho
Quote Reactie van @2850Johndeere6R:
of je ook knap bent kan ik niet over oordelen

Ik ben niet knap en niet lelijk, maar ik ben knap lelijk!
cyrus-van-gelder
@roscho mij wel best Robert. Vind m,n vrouw toch leuker😜😜😜😜😜
+2
roscho
Quote Reactie van @cyrus-van-gelder:
Vind m,n vrouw toch leuker

Dan ben ik weer helemaal gerustgesteld! 😂
+1
2850Johndeere6R
@roscho #Humor🤣🤣
+1
1046
Quote Reactie van @roscho:
En ik, ik ben niet gek maar een






En als et je nie bevalt, dan stap je maar uit
ronald73
Quote Reactie van @erik9831:

@dx11 mensen die, wanneer het knipperlicht naar links aanstaat op je trekker, blijven beweren dat het toch de rechterkant is die knippert.

Dit vind ik een slecht voorbeeld. Samen bij een knipperlicht staan en kijken welke kant knippert kan je niet vergelijken met het beoordelen van informatie die door andere mensen aan jou wordt aangedragen.
roscho
Quote Reactie van @erik9831:
mensen die, wanneer het knipperlicht naar links aanstaat op je trekker, blijven beweren dat het toch de rechterkant is die knippert

Dat zijn waarschijnlijk de mensen die je tegemoet komen en niet doorhebben dat je in rijrichting moet kijken. 😉
+3
walker1
Quote Reactie van @dx11:
Wat bedoel je daar mee?

Lees maar eens wat topics daar, dan begrijp je heus wel wat ik bedoel. Ik wil verder niemand persoonlijk aanvallen, ik ga ook helemaal geen namen noemen. Maar gisteren las ik even door dat topic over bestrijdingsmiddelen en dan komt alles wel voorbij. Het ligt aan de politiek, het ligt aan de journalisten, corona en de inentingen worden er weer bij gehaald, etc, etc. Ik heb het vandaag niet meer gelezen, maar het zou mij niet verbazen als de Bilderberg conferentie erbij gehaald wordt, het WEF, Bil Gates, enz.
+10
yoohan
Ik lees hierboven veel herkenbare reacties. Ik struin hier al heel wat jaartjes rond. Ben nooit het actiefste lid geweest, zal ik ook nooit worden. Maar lees erg graag constructieve discussies onder foto's, puur uit algemene interesse. Ook juist van dingen waar ik geen verstand van heb.
Daarnaast is een forum mijn inziens ook om een geintje te kunnen maken of lol te hebben met wat mensen (daarom ga je ook naar je stamkroeg neem ik aan).

Zoals de meesten wel weten zit ik ook bij het Same clubje uit Oudewater. Sommigen zullen ondertussen wel kotsen van die Same's, maar die scrollen ook lekker door. Zo doe ik dat weer bij genoeg anderen. Pak de dingen eruit die je leuk vindt.

Ik vind juist de laatste jaren dat er over het algemeen een goede sfeer hangt, uitzonderingen zijn er altijd en die verdwijnen meestal vanzelf weer.
Je hebt ook altijd nog de categorie 'internethelden'. Vaak een grote muil, maar maken in de echte wereld weinig waar. Is een soort compensatiegedrag denk ik, die moet je lekker links laten liggen.
+10
MaartenMandemaker
@yoohan precies, ik vind de sfeer ook wel eens veel minder geweest. Je kunt het toch nooit iedereen naar het zin doen.
+7
MF 2725
@yoohan Ik kan geen Same meer zien! Ik kom ze tegen op TF, FB en WhatsApp. 😂 😂 😂
+5
a3vandiejen
@MF 2725 Weet je wat jij kan Dirk...🤣😂😂
+4
MF 2725
@a3vandiejen Ik weet wat ik kan, Adrie.
Best veel, maar niks goed! 🤔 😂 😂 😂
a3vandiejen
+2
cyrus-van-gelder
@MF 2725 je zelf niet te veel naar beneden halen he?☝️☝️
+2
MF 2725
@cyrus-van-gelder kwestie van zelfkennis, Cyrus. 😀
+1
cyrus-van-gelder
@MF 2725 valt toch wel wat mee toch?
  • 🤔🤔
+4
yoohan
@MF 2725
Tis gewoon een leuke droom 😜
+3
MF 2725
@yoohan De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik ... 🤔 😀
+7
DANOONTJE POWERR
@MF 2725 als je wakker wordt naast Adrie gaat het niet goed hoor! 😅
+3
a3vandiejen
+4
MF 2725
@DANOONTJE POWERR
Kijk, dat bedoelde ik nou! 😂
+3
cyrus-van-gelder
@DANOONTJE POWERR Dat zie ik ook niet zitten!! Adrie is een hele beste vent zo hij op me over komt👍🏽👍🏽👍🏽
Maar we hebben ook nog allebeide een baard he? En die zitten dan s,morgens als klittenband aan elkaar vast zeker!!!!
Nou laat maar dan!!!😜😜😜😜😜
Ik zorg er wel voor naast mijn vrouw wakker te worden
  • 🤪🤪🤪🤪🤪


+2
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder Laten we het maar gewoon bij onze eigen meisjes houden.😃😅👍
+2
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen Heel strak plan Adrie!!😉😉👍🏽👍🏽👍🏽


  • +7
    jammermaarhelaas
    @MF 2725 @adrie-van-diejen

    Kijk, dat soort relativering is toch juist mooi 😄.
    En iemand die zich stoort aan het het aantal foto's, fans, verhalen, topics, vragen, antwoorden, discussies enz. over een bepaald merk, welk merk dan ook, die stoort zich wat mij betreft onnodig ergens aan, er komen hier op TF immers genoeg andere merken voor.
    +8
    MF 2725
    @jammermaarhelaas Er is op TF weinig tot niets waar ik mij aan stoor. Eerder andersom: om ff de gedachten te verzetten, vind ik het heerlijk om zo af en toe ff op TF rond te kijken.
    +1
    jammermaarhelaas
    @MF 2725

    Precies
    +2
    a3vandiejen
    @jammermaarhelaas Helemaal mee eens. 😃👍
    +3
    cyrus-van-gelder
    @MF 2725 dan doe je toch gewoon je ogen dicht😜😜. Oog kleppen op is misschien ook een idee.
    • 😛

    +3
    MF 2725
    @cyrus-van-gelder Stoppen met TF, FB en WhatsApp, kan ook nog. 🤔
    +3
    cyrus-van-gelder
    @MF 2725 is zo saai he? Vind het wel leuk om te klooien op tf / WhatsApp. Anders moet ik m,n vrouw gaan pesten ofzo.
    Maar dat kan zij misschien nog veel beter. Heb ik dat weer.😜😜😜😜
    +4
    Massey 2705
    @cyrus-van-gelder ik heb je vrouw ontmoet.... jij durft je vrouw geen eens te pesten.....! Want dan slaap je met de hond buiten vanacht....! Haha 😄😄
    +2
    cyrus-van-gelder
    @Massey 2705 ik denk eerder bij de kat in de mand Jaco.
    Ik heb geen hond namelijk...
    En inderdaad, Hennie laat niet met zich sollen.💪💪💪
    +2
    NH-Ford
    @MF 2725 WA met alleen de leuke mensen?😬😅
    +2
    MaartenMandemaker
    @NH-Ford Blijkbaar niet allemaal 😅
    +1
    MF 2725
    @NH-Ford met alleen de noodzakelijke. 🤔
    +2
    cyrus-van-gelder
    @MF 2725 dan doe je toch gewoon je ogen dicht😜😜. Oog kleppen op is misschien ook een idee.
    • 😛

    +4
    MaartenMandemaker
    @MF 2725 Tijd voor een tegenoffensief? 🤣
    +4
    MF 2725
    @MaartenMandemaker Goed idee! Doe je mee? Jij, Jaco ( @Massey 2705)en ik (en misschien nog een paar) gaan een MF2000/2005 clubje oprichten binnen TF. 🤔
    +4
    Massey 2705
    @MF 2725 lijkt me gezellig....!👍😄 heb ik volgend jaar weer een bezoek address als ik op vakantie ben...!
    +3
    MF 2725
    @Massey 2705 Altijd welkom! 😀
    +3
    MaartenMandemaker
    @Massey 2705 Je bent welkom Jaco ☕️
    +2
    MaartenMandemaker
    @MF 2725 Ik vind het een goed plan! Het is wel jammer dat we iets te ver uit elkaar wonen voor een zaterdag hobbydag zoals in Oudewater 😂
    MF 2725
    @MaartenMandemaker Ja, de afstand is wat aan de grote kant, inderdaad. 😞
    +6
    walker1
    Quote Reactie van @yoohan:
    Zoals de meesten wel weten zit ik ook bij het Same clubje uit Oudewater.

    Leuk clubje toch, mooie foto's, staat ook altijd wel verhalen en uitleg bij. Juist prima dat er ook genoeg voor de kleinere merken. Foto's van John Deeres en Fendts zien we hier dagelijks voorbijkomen. Ook niks mis mee, maar afwisseling is ook leuk.
    +3
    cyrus-van-gelder
    @walker1 de juiste instelling.
    • 👍🏽👍🏽👍🏽
    +3
    DriveJohnDeere
    Kleine nuancering van mijn kant.

    over het algemeen is tf gewoon nog steeds een leuke site. er staan leuke fotos op en soms staat er nog een leuke discussie onder. wat me verder opviel is als je vragen hebt dat ze vrij snel beantwoord worden, en dan leden echt meedenken. dat onderscheid tf van andere forums. dat is echt een groot pluspunt van tf.

    hoewel het gezeik in verhouding met andere forums meevalt is het altijd teveel. dat is voor mij echt een minpuntje. het is niet dat alleen tf daar last van heeft, als je bijvoorbeeld naar twitter kijkt is het nog veel erger. al komt dat vooral omdat daar echt iedereen opzit. dan krijg je al snel discussies.

    al met al baal ik er gewoon van dat er soms gezeken wordt om het zeiken. als ik een foto open met een hoop reacties eronder waarvan de helft 1 grote merkenoorlog is word je het wel zat 🙈 en dat is helaas niet iets van de laatste weken.

    al was gisteravond voor mij sowieso een rare avond in de minder leuke vorm (prive dingen) dat ik het er eigenlijk maar uitgegooid heb 😅 komt misschien een beetje als zeikerig over 😬

    maar nu weten jullie hoe ik erin sta. en hopelijk wordt het beter in de toekomst 👍
    +5
    ArieV
    @DriveJohnDeere misschien moet je eerst dan die privé dingen oplossen, ipv op TF zeiken. Als je een blauwtje loopt, daar kunnen wij niks aan doen. Als ik een slechte dag heb, ga ik niet op tf kijken, en zeker niet reageren. Misschien ligt daar het probleem.
    +1
    DriveJohnDeere
    @ArieV waar staat dat ik een blauwtje gelopen heb?

    ik snap dat het als zeiken over kan komen.

    alleen irriteerde ik me al wat langer aan het gezeik.

    en gisteravond kwam het eruit .....
    +1
    ArieV
    @DriveJohnDeere dat staat nergens, maar ik zou niet weten waar je als 17 jarige anders over zou moeten nadenken.
    +1
    DriveJohnDeere
    @ArieV
    Hou ik liever privé 🙈

    Het heeft in ieder geval niets te maken met mijn vriendin 😊.
    +2
    cyrus-van-gelder
    @DriveJohnDeere gelukkig maar!! Een goede vrouw / vriendin ( in jouw geval dan) zou ik niet kunnen wegdenken in m,n leven.
    Heb ik dus ook he? Een goede vrouw bedoel ik🙂🙂🙂🙂
    +1
    DriveJohnDeere
    @cyrus-van-gelder haha kan niet meer zonder haar 🙈

    Yep zeker weten
    +11
    DANOONTJE POWERR
    Quote Reactie van @DriveJohnDeere:
    kan niet meer zonder haar

    Gaat prima zonder haar hoor, ik scheer het al 15 jaar weg. 👌🏻
    +4
    cyrus-van-gelder
    @DANOONTJE POWERR ik niet!! In die corona tijd mocht je nergens heen.dus had ik geen zin om me te scheren. Het is ook nog een aardig dichte baard, dus die heb ik gewoon gehouden. 😜😊😊😊
    +4
    MaartenMandemaker
    @cyrus-van-gelder Is zei daar ook blij mee? Of kriebelt het teveel? 😆
    +3
    cyrus-van-gelder
    @MaartenMandemaker heel eerlijk gezegt vind ze het helemaal niks 🙄🙄
    Eerder had ik zo,n druipsnor , hulk Hogan / viking snor dus.
    Nu lijk ik erg veel op m,n eigen vader, en ook nog eens op m,n schoonvader zegt Hennie
      😉😉😉

  • +3
    MF 2725
    +2
    cyrus-van-gelder
    @MF 2725 ja he he . Logisch toch? Met een stomp scheermesje wil het er niet af .
    😜😜😜😜
    +5
    a3vandiejen
    @DANOONTJE POWERR Bij mij is de schaar al 15 jaar kapot.🤣
    +4
    cyrus-van-gelder
    @a3vandiejen moet kunnen Adrie. Ook vooral geen nieuwe kopen!!!
    Ze hebben me ook wel gevraagd waarom ik een baard heb.
    Nou dan heb je ook meteen duidelijkheid!!!
    Dat gender neutrale gedoe van de laatste tijd haal ik daarmee meteen onderuit he?
    Cyrus is dus een man!!! Punt uit.😉😉😉😉

    +2
    MF 2725
    @cyrus-van-gelder voor diegene die daaraan twijfelde. 😀
    +4
    cyrus-van-gelder
    @MF 2725 ik heb nooit getwijfeld Dirk!!
    Als baby heb ik 1 keer onder de dekentjes gekeken om het zeker te weten he?
    En wat denk je? Ik had blauwe sokjes aan.....
    +1
    MF 2725
    @cyrus-van-gelder oké, dan is dat duidelijk, Cyrus! 😀
    +3
    DriveJohnDeere
    @DANOONTJE POWERR tja dat type haar bedoelde ik dan weer net niet 🙈

    sws is mijn baard niet veel meer dan een paar donshaartjes 😂

    de rest komt nog wel (hoop ik)
    +3
    cyrus-van-gelder
    @DriveJohnDeere gewoon met wat zout water wassen. Dan krijgen de haartjes dorst en komen ze naar buiten he?
    Dan er gouw een knoop in leggen dat ze niet terug kunnen, dan heb je zomaar een baard he?😜😜😜😜😜
    +2
    DriveJohnDeere
    @cyrus-van-gelder dank voor de tip ik zal het proberen.

    reslultaat hoor je nog 😂
    +3
    cyrus-van-gelder
    @DriveJohnDeere bij mij komt er ook wel eens wat uit he?
    Dan spoel ik gewoon door.. ..💩💩💩
    +6
    roscho
    Quote Reactie van @DriveJohnDeere:
    gisteravond voor mij sowieso een rare avond in de minder leuke vorm (prive dingen) dat ik het er eigenlijk maar uitgegooid heb

    Goed dat je je ongenoegen eruit hebt gegooid, dat kan heel verlossend zijn. Ik hoop dat het ook in je privésfeer weer beter zal gaan.... maar ik vind het wel jammer dat je foto's weg zijn.
    +4
    DriveJohnDeere
    @roscho ja uiteindelijk wel

    het is ook een beetje een opeenstapeling van gebeurtenissen geweest.

    en over het gezeik op tf ergerde ik me al wat langer.

    toch blij dat het eruit is 🙈
    +3
    Vincent.
    Beetje appart om op een forum aan honderden leden te vragen zich aan te passen omdat jij niet tegen discussies kan.
    +1
    DriveJohnDeere
    @Vincent. is niet direct wat ik vroeg.

    was meer een stukje text om duidelijk te maken wat ik momenteel minder leuk vind aan tf.

    bij mijn weten vraag ik niemand om te veranderen of zie jij dat anders?
    +9
    ArieV
    @DriveJohnDeere volgens mij vraag je dat wel. Anders tik je niet zo'n lap tekst... Ik herken die vervelende reacties totaal niet. Leuke site, en wat je niet aanstaat, laat je links liggen! Dan houd je het hier lang uit! .
    cyrus-van-gelder
    @ArieV dat doe ik meestal ook hoor. Zowel op tf als op me werk doe ik dan net alsof ik kunstmest( we houden het leuk) in m,n oren en ogen heb
    verwijderd
    1046
    @Baltus_steyr en de koffie is lekker daar😊
    +8
    jammermaarhelaas
    In mijn reacties hier op TF neem ik als uitgangspunt datgene wat ik ook zou zeggen wanneer ik de ander gewoon tegenover me had, in het gewone leven.

    En verder heb ik de ervaring hier op TF dat er leden vertrekken omdat er teveel onzin voorbij komt, jammer, want dan stijgt het niveau zeker niet.

    Mijns inziens is de kracht van TF dat er gewoon nuchter gediscussieerd word.
    +8
    bas101
    Tf is een over t algemeen professioneel platform waar altijd wel 1 of meerdere personen tussen zitten die het juiste antwoord hebben op een vraag betreffende hoe een storing op te lossen of waar t probleem zit , waar de juiste onderdelen te bekomen etc, ikzelf heb ook al een hoop oplossingen aangedragen voor mensen met problemen omtrent hun oldtimer s , helaas en dat kun je als professioneel platform niet voorkomen zijn er vragenstellers of foto plaatsers waarvan je je afvraagt wat ze hier nu komen doen : hoe kan ik mijn tractor harder laten roken , welke Ford tractor kan ik t beste op Curacau inzetten ,actueel de vraag : ik zoek een nieuwe tractor met 100 a 120pk , dan denk ik ga je licht opsteken bij de dealer die die dingen verkoopt.
    Gelukkig kan blijft dit tot een minimum beperkt en kan ik niet zeggen dat tf een gezeik is.
    +9
    MaxxuM4ever
    @bas101 de discussies over loonwerk tarieven vind ik ook altijd kostelijk, heerlijk voor een regenachtige zondag.
    +1
    cyrus-van-gelder
    @MaxxuM4ever gaat bij mij net zo😉😉😉
    +2
    siem
    @bas101 vond ik juist wel leuk om te volgen, die vraag van ik zoek een trekker...
    +4
    Fendt280S
    Hallo, ik herken me er niet in. Mvg Herman
    +3
    husky
    Ik vindt het wel meevallen met het gezeik, tja er zijn er altijd wel wat waarbij je het nooit goed doet..., maar wat bedoel je met de foto eerst door de keuring? klein beetje aandacht voor de foto is toch ook niet verkeerd?
    +3
    Jotke
    Je hebt wel wat losgemaakt...

    (klik om te vergroten)

    +1
    DriveJohnDeere
    @Jotke blijkbaar
    +35
    Gavrie Willemsen
    Goedenavond iedereen. Ik heb net de meeste reacties wat gelezen. Als nu iedereen elkaar wat in elkanders waarde laat dan is alles toch veel aangenamer. Sommige commentaar bij foto’s is inderdaad wel is kort door de bocht, ik denk dan eerder dat de schrijver het misschien niet zo “kwaad” bedoelde maar dat het gewoon even “verkeerd” over komt. Ikzelf zal nooit iemand afkraken. Dat ligt ook niet in mijn aard, maar iedereen is anders (gelukkig maar). Het meeste stoor ik mij aan de “dumpers”, de leden die 10 foto’s achtereen van dezelfde trekker posten. Die mensen duwen zo de andere foto’s direct weer heel wat naar onderen. Ook foto’s zonder tekst en uitleg vind ik soms jammer, maar dat is echt iets persoonlijk.
    Een fijne avond nog voor iedereen

    Willemsen Gavrie
    +8
    roscho
    Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
    Het meeste stoor ik mij aan de “dumpers”, de leden die 10 foto’s achtereen van dezelfde trekker posten.

    Ben ik helemaal met je eens. Ik los dat zelf op door 1 hoofdfoto te plaatsen en vervolgens in een reactie op mezelf de andere te posten. Zo komt er maar 1 foto in de live updates te staan.
    +2
    new holland koen
    @Gavrie Willemsen Echt helemaal met je eens Gavrie, bedankt dat ik dat verhaal nu niet meer hoef te typen!😜
    +8
    Yanmarthomas
    Ik lees best veel mee op dit forum en sommige reacties zijn wat kort door de bocht… misschien is dit anders bedoeld maar kan me eigen voorstellen dat dit verkeerd opgepikt wordt, als iedereen elkaar respecteert op dit forum zal het aangenaam blijven…. Ik vindt het een geweldig forum om dingen te lezen leren etc en ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven 🙂 waar ik mij inderdaad zoals Gavrie zegt aan stoor zijn de dumpers 1 of 2 foto’s van de zelfde trekker zijn genoeg maar daar denken sommige helaas anders over waardoor er weer andere foto’s helemaal naar onder gedrukt worden…. Misschien dat het beheer hier wat actie kan ondernemen om het voor iedereen leuk te houden…
    +11
    GROENEDEERE
    @DriveJohnDeere
    Ik zit hier inmiddels al bijna 17 jaar.
    En ik kan je zeggen ja er zijn altijd rotte appels in de fruitschaal maar probeer dat te negeren. Ja ik weet dat dat moeilijk is en ik geef ook wel eens een brul.
    Maar buiten de sneuneusjes zijn de meesten hier wel geschikt en heb door te wel wat vrienden kunnen maken.
    Misschien wel een tip voor @Tinus
    Ik denk dat wisseling van wacht binnen de admin groep wel eens een goede zet zal zijn.
    Bepaalde admin heeft in mijn ogen een te groot persoonlijke voorkeur naar andere leden waardoor discussies die de verkeerde kant op gaan niet tijdig gestopt worden.
    +2
    mf 6150
    🍿
    +3
    1046
    @mf 6150 allang op , zit al an de fricandelluhhhhhhhh
    +3
    mf 6150
    @1046
    😂 met een goudgele rakker?
    1046
    @mf 6150 nope, een twents drankje, colaaaaaaa🤣🤣
    +4
    thomas-renault
    Waar ik mij wel is aan erger is als bepaalde mensen (vaak jonge mensen) iets vragen van snelheid opvoeren of meer pk's er bij willen. Die krijgen me toch een bak strond over zich heen van de ouderen hier op TF een ieder moet zelf weten wat die met de trekker wil doen. En daar kun je gewoon normaal antwoord op geven en niet de bink uit hangen van de naarste reactie geven! Laat mekaar in de waarde. Heb dit zelf ook mee gemaakt toen ik nog heel wat jonger was en daar over het fantaseren was (en ik denk de meesten weel) denk dat er bij veel mensen wel diesel door de aderen kruipt. En als dat niet het geval is is dat ook prima maar reageer dan niet en snouw dan niet zo iemand af!
    +3
    ArieV
    @thomas-renault ik denk dat je dat iets genuanceerder moet zien. Natuurlijk snappen we die vragen. Vooral omdat vaders trekker toch net wat sterker moet zijn dan de trekkers bij de buren of van klasgenoten. Maar als je dan een heel verhaal tikt, en die persoon komt niet meer terug op het forum, dan is dat wel demotiverend. Wij kunnen bij binnenkomst niet scheiden wat serieus is of niet. Daar zijn we het met zn allen over eens. Maar als je dan heel vaak geen reactie meer krijgt, is dat moed benemend. Maar misschien durven ze niet meer te reageren voor de volgende bak stront.. Maar de serieuze jongens hebben er best al een fotootje opgezet met de mooiste, grootste, zwaarste trekker van thuis.

    « Terug naar discussielijst

    TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

    Hebben de trefwoorden keuring , machines , prikkebord , trekkers , toekomst , ouderwets en Gezellig geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

    REACTIES
    214
    DEELNEMERS
    49
    WEERGAVES
    0