Illustratie van:
5

Ford 4000 - Fusees en bussen versleten

Onze Ford 4000 slingerd bij een bepaalde snelheid over de weg, de stuurkogels en stuurhuis zijn goed, gisteravond de fusees los gehaald en zijn iets ingelopen. Waar kan ik het beste nieuwe bussen en fusees bestellen en wat zal dat kosten?

Mvg Marcel

Deel dit topic

Reacties

+3
Bij mij waren de bussen ook uitgesleten. Ik heb nieuwe bussen en druklagers bij histoparts besteld. Paste prima. Kwaliteit zal toekomst uitwijzen.
Controleer ook je spoor. Slingerde ook bij mij. Stond op 3cm uitspoor. Klein beetje toespoor kan wel.
+1
Je moet een beetje toespoor hebben
+1
Hallee, over het algemeen hebben 2 wd trekkers n toespoor van 0 tot 5mm nodig. 4wd trekkers daarentegen n uitspoor van 0 tot 5mm.
Succes
+1
Quote Reactie van @county854t:
toespoor

Op welk punt word dat gemeten?
In de rand van de velg, waar de band aansluit?
+2
Hallee, ja, op dat punt meten, eerst aan de achterzijde op hoogte vd wielnaaf, dan aftekenen en doorrollen tot het teken aan de voorzijde op naafhoogte is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 en hebben de trefwoorden ford , stuurhuis , Ford 4000 , snelheid , bussen en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0