Illustratie van:
5

Massey Ferguson 6480 - Koplampen massey ferguson 6480 vervangen

Hallo ,

de koplampen in de neus van mijn mf 6480 bwjr 2012 zijn alles behalve fel.
nu dacht ik aan nieuwe (led?) lampjes om de oude te vervangen.
wat raden jullie aan, iemand ervaring hiermee?
of zouden jullie de gehele koplamp vervangen?

mvg

Deel dit topic

Reacties

Led van Ledhandel24 erin echt een wereld van verschil
Over het algemeen vallen led-lampjes in gewone koplampen tegen. Ze geven minder licht dan gewenst omdat de lamp er niet op is gebouwd. Ik weet alleen niet of er passende led-koplampen te koop zijn. Dan zou je misschien beter een paar led-werklampen kunnen monteren, maar daar heb je op de openbare weg natuurlijk niks aan.
+1
ledhandel24.nl/p/h4-koplamp-led-kit/ deze heb ik in de 6400 zitten ben er tevreden mee.
Hoe bedoel je alles behalve fel, is dat met dimlicht of met grootlicht? is het iets van de laatste tijd of was het altijd al zo, ik zie dat de trekker van 2012 is. Misschien is het glas dof geworden? Houd er rekening mee dat koplampen ook niet te fel mogen zijn en moeten kunnen schakelen van groot- naar dimlicht omdat je anders tegenliggers verblind.
Voor meer licht bij werk op land of erf kan je beter extra werklampen opbouwen.
Ik heb deze lampen erin zitten, deze zijn goedgekeurd voor de openbare weg en door de projector lampen verblinden ze niet de andere weg gebruikers, mits correct afgesteld natuurlijk. losse ledlampen in de hallogeen behuizing zou ik niet doen omdat dit geen goed lichtbeeld geeft, en ook niet mag. ledhandel24.nl/p/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6480 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , massey , neus , ervaring , vervangen , lampjes en koplamp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
465