Illustratie van:
5

Deutz D40 - Accu D 40 bj. 1960

Ik ga een Deutz D40 restaureren maar kan ondanks heel wat pogingen niet vinden hoeveel AH een accu voor die machine dient te hebben. Kan iemand me een tip geven. Dank je.

Deel dit topic

Reacties

+1
Als het past ; zou ik zoiets nemen : Exide EB 950 ; 95 AH 800 A cold start ( enkele web sites gezien +/- 100 euro )
Soms scheelde het wat groote van accu betreft ;; het land van export (b.v. scandinavie zwaardere accu ivm koude )
+1
@basia Dank je. Ik ga ermee aan de slag. Vr. gr. Henri
Maak het jezelf makkelijk. Kijk of er nog meer ruimte is naast je oude accu zodat er eventueel een grotere in past (of niet). Neem de oude mee naar een autoonderdelenhandel of mechanisatiebedrijf, zet de accu op de toonbank en zeg dat je een nieuwe wilt hebben. 99% zeker dat je met een geschikte accu thuis komt.
@jan4072

Meerdere accu.s besteld via internet ; bevalt me prima , geen gezeul met oude accu ; nieuwe brengen ze je op de stoep ; voor volgens mij zeer scherpe prijzen
+1
De oranje Optima doet 't goed, is ook een start accu. En zonodig in alle standen te monteren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 en hebben de trefwoorden accu , deutz , d40 , machine en restaureren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0