Illustratie van:
1

Fendt 303 LS - Zekeringkast 1 stekkertje afgebroken

Beste,

Bij onze fendt 303 werken de werklampen niet meer, dus ik heb gekeken bij de zekeringkast. Daar zag ik dat stekkertje weg geroest is, dus ik heb een nieuw stekkertje eraan gezet. Maar toen ik het stekkertje op het lipje wilde drukken brak ook het lipje die aan de zekeringkast zit af. Deze was dus ook niet zo sterk meer.

Weet iemand of je het lipje aan de zekeringkast, nog opnieuw kan solderen? Of is dit niet te doen, en kan ik beter een nieuwe draad trekken vanaf de accu naar de werklampen? Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

+3
Een zwevende zekering tussen de 2 kabeltjes van de betreffende zekering monteren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 303 LS en hebben de trefwoorden fendt , accu , werklampen , storing , draad , verlichting , trekken en nieuw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
381