Illustratie van:
6

John Deere 1020 - Hey, mijn JD 1020 komt sinds kort niet goed meer op toeren.

Het lijkt alsof hij niet zijn volle vermogen heeft, heb de brandstoffilters vervangen omdat ik dacht dat hij niet voldoende brandstof kreeg maar dit heeft niet geholpen. Starten doet hij prima, stationair draaien ook geen probleem maar zodra hij moet gaan “werken” loopt hij beroerd. Iemand een idee?

Deel dit topic

Reacties

Ik hou het toch op een filter dat je ergens vergeten bent:
- bij de uitloop van de tank, misschien zelfs binnenin de tank of smurrie voor het kraantje
- gaasje in de banjobout waar de diesel in de brandstofpomp of opvoerpomp komt
- ....
Of een opvoerpompje dat de geest geeft, kapot membraan of zoiets.
Begin maar met een nieuw opvoerpompje, laatst hetzelfde gehad met een jd. Was een klepje in de opvoerpomp kapot. Was ook beroerd starten en weinig vermogen
@fordt5110 het zit hem vooral in het vermogen, hij start wel gewoon goed, als je gas geeft gaat dat ook niet “vloeiend” maar een soort van “hakkelend” bij hogere toeren.. Zou dat dan alsnog de opvoerpomp kunnen zijn?
Hoi, als ik het niet mis heb zit er een klein filtertje in je opvoerpompje.
Hoi, als ik het niet mis heb zit er een klein filtertje in je opvoerpompje.

(klik om te vergroten)

Zoiets gelijkaardigs
In de brandstofpomp zit ook nog een filter , achter de grote Bout bij de aanvoer leiding. Deze zou ik ook even controleren. In de opvoerpomp zit meestal geen filter maar er kan wel vervuiling tussen de klepjes zitten, dus niet verkeerd om te controleren. En als de aanvoer leiding van de tank naar de opvoerpomp er dan af is deze ook meteen even terug blazen naar de tank. Daar zit geen filter maar het kraantje onder in de tank wil ook wel eens verstopt gaan zitten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 en hebben de trefwoorden john deere , starten , vermogen , vervangen , brandstof en toeren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0