Illustratie van:
5

Ford 6640 - Na starten verschijnt knipperend STOP op dash board.

Het duurt steeds langer dat het verdwijnt en het toerental in beeld komt.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kan verschillende oorzaken hebben.
Bijvoorbeeld motorolie druk te laag of transmissieoliedruk te laag. Kijk dus eerst maar eens of er genoeg motorolie en transmissie olie op zit, en kijk ook welke lampjes er branden tijdens dat er STOP op het dashboard staat, dit lampje zit in het circuit wat de melding geeft.
De onze doet dit ook al een 2tal jaar, kijk eens of je motor temperatuur snel stijgt of niet L op je dashboard de onze doet dit al als je de motor op volle toeren gebruikt hij meet de temperatuur fout maar hebben het probleem nog niet gevonden. wij hebben de sensors op de motor al vervangen maar blijft dit doen, de motor oververhit wel niet hij blijft tijdens het ploegen onder de 80graden ik test het met een meter regelmatig tijdens het werken.
@ilja Het levert dus geen onherstelbare schade op. Ik ga eerst de filters van de bak vernieuwen.
+1
@info0 dat weet je pas zeker als je weet waarom hij dat aan geeft
@info0 zoals dennisbouter zegt je moet eerst vinden waarom hij dit doet, het kan een totaal andere reden zijn bij jou. het is alsof hij ergens iets fout meet bij jou of het langer dan normaal duurt om op druk te komen, bij ons blijft het ook knipperen als hij moet werken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6640 en hebben de trefwoorden ford , toerental en starten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN