Illustratie van:
4

Hanomag R12 - Hoe kan ik het bouwjaar op mijn hanomag R12 vinden?

Hoi allemaal ik heb een hanomag R12 en ik will weten wanneer hij gemaakt is op het chassis plaatje staat een heel ander andere tractor namelijk een R218 maar ik weet zeker dat het een R12 is. Het is ook een laat gebouwde van 1956 tot 1957. Dus kunnen jullie my misschien helpen alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

+1
Hoi Laurens, kijk even of er in de versnellingsbak een gietdatum staat. Tel hier +/- een half jaar bij op en je hebt het bouwjaar.
+1
@Kramer U800 zou ook op het motorblok kunnen zijn. Bij mijn R27 staat die datum op het motorblok.
@koen-hanomag Dat is in sommige gevallen ook mogelijk.
Is dat een foto van jou traktor r12 dat is opvolger van de r12 en de c 112 die hebben het zelfde chassis bij de echte r12 is dat in de plaat van de neus aan de zijkant gedrukt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R12 en hebben de trefwoorden hoi , tractor , chassis , hanomag en bouwjaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
452