Illustratie van:
2

Lamborghini R 854 - Hydrauliek Tractor

Beste mede Tf'ers

Wij zijn in het bezit van een lamborghini 854 met frontlader en lopen eigenlijk tegen het probleem aan dat wij hierdoor 1 dubbelwerkend ventiel te kort komen. Gelukkig zit er op de tractor ook een enkel werkend ventiel wat natuurlijk ook prima kan voor de frontlader alleen zit ik met het probleem waar het de retour naar toe kan. Ik zie op het forum al vaker voorbij komen dat deze op de vulstop lijd tot schuimvorming en dat willen wij natuurlijk voorkomen,

Is er hier iemand die weet waar de retour heen gaat/waar ik deze af kan tappen? Anders zat ik te denken om onderaan de aflaat stop van de transmissie (volgens handboek zelfde olie als voor de hydrauliek) te gebruiken als retour en hier een stevige kooi om te maken zodat deze niet beschadigd iemand hier ook ervaring mee?

Alvast bedankt voor jullie antwoorden
Hobbyboeren

Deel dit topic

Reacties

Hobbyboeren,
Een drukloze retour zou je boven op de hefbak kunnen maken, een T stuk op de bak als er een ontluchting dop opzit, en als het gewoon een stop is zou je er de retour gewoon op aan kunnen sluiten.
@joopsame78 Op het forum wordt juist vaak aanbevolen op dit niet te doen om schuimvorming/lucht te voorkomen, ik neem aan dat dit ook kan lijden tot cavitatie?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini R 854 en hebben de trefwoorden olie , lamborghini , tractor , hydrauliek , transmissie en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0