Illustratie van:
13

Weidemann 1250 - Weidemann gaat niet vooruit/achteruit

Na enkele min na het starten moet ik steeds meer gas geven om vooruit te komen.Uiteindelijk doet die niks meer.Vol gas.,maar shovel gaat niet vooruit of achteruit.Oliepeil is goed.Oliefilter in het voorraadvat is vervangen.Na een tijdje doet die het weer normaal.Heffen doet die wel.

Deel dit topic

Reacties

De mast kan je nog wel bedienen?
@Fast Eddy ja de mast werkt nog
+1
Bijzonder......
+1
Olie bij vullen, de aandrijving stopt er het eerst mee als de olie leeg is, daarna de hefmast pas

Althans dat is hier het geval een keer geweest

Knopje op Joystick kan ook kapot zijn, gaan de pijltjes op het dashboard wel aan?
@JohnDeere5720 oliepeil is goed.Vreemde is dat als ik hem start het wel doet.Misschien door het warm worden van de olie dat die het niet meer doet.
@JohnDeere5720 knopje op de joystick doen het
Quote Reactie van @JohnDeere5720:
Olie bij vullen, de aandrijving stopt er het eerst mee als de olie leeg is, daarna de hefmast pas

Dan rijdt hij, stopt even en daarna rijdt hij door, als hij steeds meer gas moet geven kon de rijmotor ook wel eens stuk zijn. Hier een 1770 met 11200 uur die duwt ook bijna niks meer.
@rommert14 maar dan moet die in het begin toch ook niet lopen?Heeft denk ik iets te maken met het warm worden van de olie
@sjaak-tijnagel Ook zo iets soort gelijk gehad met de kraan. was rijmotor. Lagers in de rijmotor waren versleten. Nieuwe ingezet en hij deed het weer. Door spelling op de lagers krijg je teveel ruimte tussen de spiegelplaat. Kunt het eventueel testen de twee slangen naar de rijmotor afdoppen. Dan moet de moet de dieselmotor dood vallen als je gaat rijden. Dit laatste wel met beleid uittesten.
@T60401 bedankt voor de reactie,maar kan dat al na 1500 uur?
@sjaak-tijnagel Dat lijkt mij ook wel vlug ja maar ik zeg niet dat het niet kan. Worden ook weleens productie fouten gemaakt.
@sjaak-tijnagel olie wordt dunner als het warmer wordt maar het is inderdaad wel vreemd, doet ie dat zowel voor als achteruit?
@rommert14 klopt ja

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1250 en hebben de trefwoorden shovel , gas geven , starten , hydrauliekolie , gas , vervangen en weidemann geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0