Illustratie van:
2

Giant D332SWT - Wil af en toe niet starten na gebruik, wat is het probleem?

Wij hebben de laatste tijd het problewm dat onze giant 332st uit 2012 soms niet wil starten, terwijl je misschien seconden daarvoor hem uit hebt gedaan. Na een 10/15min wachten hebben we dan grote kans dat hij het gewoon weer doet.

Contact gaat wel gewoon aan, maar de startmotor gaat niet draaien.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Het is zo vreemd dat na een aantal minuten erbij weglopen hij het wel weer gewoon doet, zonder ergens aan te knooien.

Deel dit topic

Reacties

+1
Startmotor eraf halen en na laten kijken, vaak als je hem een ram verkoopt met de bezemsteel zal die wel weer starten maar is uitstel van executie 🤣🤣
Op pootje 50 op startmotor meten. Je kunt er niet zo makkelijk bij maar je moet even kijken of hij wel word aangestuurd. Want anders is het je startmotor. Maar als er geen aansturing is kan het zijn dat de stroom weg valt. Uitlaat moet je eraf halen. Daar achter zit een hoofd zekering. Kabelboom zit eigenlijk te strak op deze machine en moet je goed controleren of de kabel nog vast zit in de oogjes van de zekerhouder. Ook accu klemmen controleren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant D332SWT en hebben de trefwoorden vreemd , giant , startproblemen , startmotor , starten en wachten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
354