Illustratie van:
3

Fendt Dieselross F15 - Fendt Dieselross F15 - Hallo, beste fans ik heb een vraag in verband met mijn Fendt F15 gh als ik mijn tractor start draait hij

IK heb er nieuwe rode mazout in gedaan en mijn filters overlopen mijn opa denkt dat er iets mis met de mazout pomp klop dit of is er meer aan de hand (hij staat ook al 4jaar stil hij draaide er voor wel) merci.

Deel dit topic

Reacties

@lander-van-den-berghe ,
Maar wat is nu het probleem? De motor draait niet door als je stopt met starten?
@Klein Rot dus als ik hem start draait hij maar na 10 seconden valt hij weer stil
Het lijkt er op dat hij dan onvoldoende diesel krijgt. Bij het begin beginnen. Leiding onder de tank los, moet goed lopen. Loopt hij niet goed dan kan dat twee oorzaken hebben. De tankdop belucht niet, of er zit prut in de tank of het kraantje, holbout, of een eventueel aanwezig zeefje. Zo werk je steeds verder richting de pomp. In het ergste geval moet alles los en schoongemaakt worden en nieuwe filter geplaats worden, zorg er wel voor dat je geen prut in het hoge druk gedeelte krijgt. Succes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Dieselross F15 en hebben de trefwoorden opa , fendt , dieselross , tractor , pomp , filters en mazout geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0