Illustratie van:
8

International 845 XL - Hef werkt niet in het hogere bereik (7-10), wel in het lagere bereik

Hef (met ploeg) komt niet hoog genoeg. Reageert wel tot stand 7, maar doet daarna (7-10) niets meer. Cabine is recent wel een 10 cm opgetilt geweest ivm demonteren van de dieseltank. Ook de hefarmen zijn verwijderd geweest (pakking vervangen) maar met markering weer exact teruggezet, maar toch even hier gemeld. Hoor graag suggesties van jullie........

Deel dit topic

Reacties

Genoeg olie in het reservoir?
@Loeideutz Vanochtend nog opnieuw de pijlstok gecontroleerd en die geeft voldoende aan. Helaas is het dat niet.
@Jan845XL zit er een hefhoogte begrenzer op die per ongeluk ingeschakeld is?
@spotmelker Niet dat ik weet. Tractor is van modeljaar 1981, waar zou deze dan moeten zitten?
Staat je knop op het spatbord volledig terug gedraaid? Trekkracht regeling dicht?
@assink Ik heb beide (uiterste) posities al geprobeerd, echter helaas zonder resultaat.
Als je met de trekkracht regeling de gele draaiknop bedoeld, dan staat de op "heffen" en niet op "ploegen".
+1
Quote Reactie van @Jan845XL:
Als je met de trekkracht regeling de gele draaiknop bedoeld, dan staat de op "heffen" en niet op "ploegen".

Quote Reactie van @Jan845XL:
Tractor is van modeljaar 1981

Ik sla even aan op de combinatie van deze 2 dingen. Jouw trekker zal van 1983 of jonger zijn, omdat ik uit het eerste zinnetje opmaak, dat je wel de Sens-O-Draulic hebt.

Even gauw een foto opgezocht ivm de stickers: bedien je de meest rechtse hendel, of de linkter? Want de linker is gewoon je positieregeling, de rechter bepaalt de diepte van de hef. En de draaiknop achterop de console bepaalt de regeling (trekkracht, of positie, of een mengeling. Probeer maar eens met de rechter hendel op 0 (dus onderin) en de linker naar boven/achteren. Dan heb je de maximale hefhoogte te pakken.
@SJB533 de 3-standen hendel naar boven geeft geen andere resultaten qua hoogte. Probleem is ook het ontbreken van een regelbereik van de "linker" hendel in het bereik van 7-10. Je hoort het ventiel aansturen tot stand 7 en dan valt hij stil voor de rest van het bereik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL en hebben de trefwoorden cabine , hef , dieseltank , international 845 , demonteren , hef werkt en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
520