Illustratie van:
2

Kubota B7001 - Aansluiting extra hydrauliek B7001 voor fronthef

Heeft er iemand extra hydrauliek op zijn (/haar 😄 ) B7001 gebouwd?

Ik las dat je direct in de leidingen na de hydrauliekpomp aftakkingen kan maken.

Ik ben wel technisch maar heb nog geen ervaring met hydrauliek.
Kan je een T-koppeling in de leidingen zetten of moet je een "lus" creëren, die via een "open centre"-ventielblok weer op de aan- en afvoer aangesloten worden?

Wat is de maximale druk die de pomp mag leveren? (Draai hem liever niet stuk).

Iemand foto's?

Veel vragen. Eerst maar goed oriënteren voordat ik leidingen ga doorzagen 😄.

Mvg, JP

Deel dit topic

Reacties

Een t koppeling kan sowieso niet je moet hem tussen de bestaande leiding inbouwen, en de overdruk moet terug naar de tank bijvoorbeeld via de vuldop
@jeppie-tree je kunt er een ventiel in “serie” tussen zetten dit ventiel moet een drukdoorvoer hebben die naar het bestaande systeem gaat. Het ventiel heeft een eigen retour.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7100 en hebben de trefwoorden fronthef , kubota , hydrauliek , hydrauliekpomp , druk , pomp , ervaring , technisch , aansluiting en b7100 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
271