Illustratie van:
6

International 533 - Lekkage brandstofpomp IHC 533

De brandstofpomp van mijn IHC 533 lekt een beetje diesel, weet iemand waar dat vandaan komt. Ik dacht dat het misschien goed om de brandstofpomp te laten reviseren, wie weet daar een goed adres voor.

Deel dit topic

Reacties

+1
Waar lekt de pomp stuur even een foto ter verduidelijking
@Klein Rot Ik heb werkelijk geen idee waar de pomp lekt, hij is gewoon wat vochtig. Dus ik weet ook niet goed waar ik dan een foto van moet maken. Misschien wordt het erger en kun je dan misschien wel zien waar het vandaan komt. MvG. Wim
Je hebt pb.
Dank je, ik ga er naar kijken. MvG. Wim
Ausma in roden
+1
@Romkerozema Dank voor je bericht, ik heb ook even overlegd met Dijkhuizen in Niebert (dealer van IHC en Case), Zij vertelden mij dat er een rubberring moet worden vervangen in het asje van de gasregeling. Dit ringetje kan vervangen worden zonder dat de pomp moet worden gedemonteerd. Ik zag trouwens dat de retourslang van de eerste cilinder een beetje lekt, de dieselolie lekt via de inlaatbuis direct op de brandstofpomp. ik heb de retourslangen vervangen en ben nu aan het controleren of het probleem verholpen is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 en hebben de trefwoorden ihc , brandstofpomp , lekt , lekkage , diesel , reviseren en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
446