644 aftekas stomp

Bij onze 644 zit maar een stomp is dit orgineel

Deel dit topic

Reacties

pieto84
Volgens mij was de 1000-toeren stomp optie. Ik weet niet of je er zo een extra stomp in kunt zetten, of dat je nog meer nodig hebt. Er zijn hier vast wel mensen die je dat piekfijn kunnen vertellen!
SJB533
Dit is helemaal origineel, maar je komt ze ook geregeld tegen, met de extra 1000 tpm. Als je die 1000 wil, kan dat wel, maar wat je nodig hebt weet ik zo niet.
koenjohndeere
Dat hoop ikdan maar want meestal zitten er namelijk toch wel 2 stompen aan
Kubota
Hoezo wil je dat weten dan?
ErDee
Ik heb ook alleen de 540 stomp erop, kun je er wel makkelijk bij zetten, je hebt een 1000 toeren stomp nodig en pakkingmateriaal geloof ik, kun je er zo in zetten met een beetje sleutelwerk. Dat zullen ze bij de dealer zeker wel weten als je het erbij zou willen zetten (laten).
cih1056xl
@ErDee hoeveel is een beetje? 😛
ErDee
@cih1056xl klein uurtje sleutelen heb je het klaar denk ik. Je moet wel de versnellingsbakolie aflaten of de trekker voorover zetten.
pieto84
Maar die stompen zijn niet goedkoop dacht ik..
ErDee
@pieto84 nieuw 600 euro meen ik...
IHC-power
Nieuw zijn ze niet te betalen. Je vindt ze nog occasie hoor. Wel letten op de tanden: er zijn er met rechte en schuine tanden. Volgens mij heeft de 44 serie schuine tanden. De 24serie enzo hebben rechte. 😄 Die stomp is er zo in te zetten. Enkel een keerring nodig (en een lager?).
henry case IH
Je kunt ze ook tweede hands kopen 😄
jelledexta
Aftekas, nieuwe benaming?
ErDee
Aftakas is het idd, gebruikt een euro of 200
Corne S
Ik weet niet hoe het bij de 644 is, maar bij de 24 serie heb je wel 3 verschillende versies qua lagering.
koenjohndeere
Ok
case inter kracht
@koenjohndeere een 644 met 1 stomp is orgineel twee de voor de 1000 toeren was optie
wvdh
Ik heb nog een 1000 toeren stomp liggen
monteurtje
@IHC-power
volgens mij hebben ze de 44 en 24 types dezelfde vertanding, heb pas gezocht naar een 1000 toeren stomp en bestelnummer van een 844 was hetzelfde als voor mijn 724. Alleen de lagering kan anders zijn of met rechte kogellagers of met conische lagers.

je hebt wel 2 type 1000toeren stompen 1 3/8 6 splines OF
1 3/8 21 splines.

Voor degene die interesse heeft ik heb beide stompen nog liggen.
IHC-power
@monteurtje zou kunnen hoor. Ik weet enkel dat 24 serie rechte vertanding hebben. En de 1000-toeren stomp die we hier nog hebben liggen is er 1 met schuine vertanding. En die komt uit een afbraak 844s. 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0