30

Wat voor merk voorlader en waarom?

Mijn voorlader is niet meer zo goed en ik vroeg me af wat voor merk voorlader goed en lang meegaat en waarom?

Deel dit topic

Reacties

Stoll, mallieux ofzo. JD bevalt ons ook prima, maar staat raar op een fendt
De bats!
Een voorlader is natuurlijk niet bestand tegen bijvoorbeeld dagelijks 1000 pakken stro per 4 te stapelen.

Uit deze opmerking zul je begrijpen, dat het handig is, om eerst te zeggen wat voor werk het om draait
Zweetlepel 😄
Balen van het land halen en mest/grond scheppen
Wat voor merk heb je nu dan?
Als je de voorlader veel gebuikt kun je misschien een overweging maken om een loader te kopen...
Ik heb nu nog een stoll voorlader
Ik werk met een Mailleux (MX) voorlader. Ik vind het een goede voorlader, veert goed en met de bediening kan je heel precies werken.
Mailleux mx zijn goeie laders.hebben thuis ook 1
Maileux Het zijn stevig voorladers
Quicke voorladers zijn ook goed, worden passend gemaakt voor elke trekker, en er zijn verschillende bediendingsmogelijkheden.
Mailleux mx voorlader zijn heel goed hebben wij ook koppelt heel makkelijk aan en af wel goed smeren anders,komt er ruimte op en snelwissel systeem er op maken dat is ook heel makkelijk
Mailleux zijn goede voorladers, degelijk gebouwd, veert mooi en een makkelijke joystick bediening die precies reageerd. Ze zijn voor elk merk trekker leverbaar.
Misschien zijn alleen je bussen versleten, deze zijn te vervangen. Stoll levert ook prima voorladers, fendt heeft veel trekkers af fabriek geleverd met deze voorladers.
Onderhoud is een heel belangrijk item bij een voorlader.
Als je nu Stoll hebt ben je waarschijnlijk veel goedkoper uit met een nieuwe Stoll omdat je de aanbouwdelen niet meer hoeft te kopen. En is geen verkeerd merk.
Ik werk altijd met een quicke frontlader nooit geen problemen gebruik de frontlader voor alle werkzaamheden kuilhapen pskken ruimen mestladen grondladen enzo en het is een mooi degelijk ding
@johndeere6230 minikraan 😄
Ik kan je met volle overtuiging een Quicke aanbevelen! Heb met diverse laders gewerkt (o.a. Stoll en Mailleux), maar de Quicke beviel gewoon het beste. Zeer stabiele lader, en ook het aankoppelen van de lader gaat zeer makkelijk. Ongeacht of je er een keer wat scheef voor staat of de ondergrond niet helemaal vlak is, hij doet het altijd. Dat wil bij andere merken nog wel is wat gekloot zijn.

Je kunt bij Quicke kiezen uit diverse opties voor de bediening, verschillende soorten aanbouwconsoles (dichtbij of verder naar voren), en verschillende kleuren. En mochten ooit je bussen een keer versleten zijn dan zijn deze makkelijk te vervangen. Hier komt nooit meer wat anders dan een Quicke 😄
Quick zijn hele goede voorladers, wij hebben er ook een, is gewoon erg degelijk, wij hebben een 980, die is wel erg groot en zwaar, maar in de omgang heel prettig.
Quicke
Ik zou voor een mailleux gaan, we zijn er hier echt tevreden over en je kan er precies mee werken.
Zoiets?
Manip is ook goed, standaard compleet en aantrekkelijk geprijsd
Quicke is de beste volgens de geleerden. Bij aankoop van een nieuwe trekker wordt natuurlijk een voorlader van eigen merk door dealer geadviseerd.
Wij hebben thuis een stoll voorlader en die is goed is nooit iets mee
Als je met Fendt rijdt zoals ik denk dan zou mijn voorkeur een Fendt frontlader worden.Ik zelf heb een MX en ben daar zeer tevreden over.Op je John-Deere zou ik een John-Deere bouwen.
Het past gewoon goed.Bij MX kan je de kleur van de frontlader kiezen in de kleuren van je trekker en dat past dan ook mooi.
Heb regelmatig stoll en quicke voorladers opgebouwd. Ik vind zelf de quick voorlader degelijker dan een stoll. Quick is net wat robuuster gebouwd. heb toch bij een aantal stoll voorladers al gehad dat er pennen braken en bussen zeer snel sleten. bij een quicke eigenlijk nog nooit gehad.
Wifo Ferwert in Fryslân maak ze ook
Ja doe me een lol en denk aan stoll

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
30
DEELNEMERS
29
WEERGAVES
42