Een assers

Ik zat me net af te vragen: Vallen 1-assers ook onder topic "Feigheiten" op deze site?

Ik heb nl een Agria 175 cc 9 PK uit '60 die ik al heel lang gebruik voor van alles en nog wat(trekker, ploeg, frees, bulldozer, sneeuwschuif etc.)
Op onze boerderij in Duitsland kon hij soms meer dan de gemiddelde tractor: oa hellingen nemen, met z'n 3 vooruit en 3 achteruit. Eigenlijk is het de tussenvorm van paard naar tractor.

Deel dit topic

Reacties

Alex Miedema
Ik vind de enkelassers helemaal geweldig. Maar goed, mijn schoonouders wonen vlak bij de Agria-fabriek, ik zal wel bevooroordeeld zijn 😉
tborre
En ik gebruik maar al te graag men bouyer 333.. is al in de familie zo lang ik weet...
Oldtimer-fan
Enkelas tractoren zijn zeker welkom op tf.
Wimsumar
Beste Oldtimer-Fan:[quote=""@oldtimer-fan]
Vooral van het meerkBlooper. 😉
SJB533
Quote @Oldtimer-fan:
enkelas tractoren

Sta ik volledig achter. Is m.i. ook gewoon een trekker. Zijn er ook al de wereld van te vinden op TF btw 😄
AG35
Als liefhebber van Holder en Agria, Zie ik graag meer foto's van eenassers op TF!
fiatfan
@AG35 ik ook!
Tony60
Misschien een goed idee om een aparte ingang te openen voor 1-assers.
Ik zelf werk er al jaren mee en geven het gevoel hoe het is om toch nog met beide voeten in de aarde te staan achter een paar PK die vaak verrassend veelzijdig zijn. Idee voor Tinus om daar wat mee aan te vangen?
fiatfan
@Tony60 ik weet niet of het nodig is, maar wel een keer kijken @tinus dat je bij agria geen foto's kunt opzetten. je moet ze eerst bijonbekend plaatsen en dan moet de tf ers ze verplaatsen...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2