Hako onbekend - Hako 3800D onderdelen en informatie gezocht

Hallo iedereen, zoals jullie waarschijnlijk al kunnen zien ben ik nieuw hier op dit forum. Ik ben van plan de Hakotrac 3800D (VW Golf 1600cc diesel) 2dehands aan te schaffen, 38 pk. maar ik vind nergens onderdelen van De Hakotrac. Ik zoek hydraulische snelkoppeling, nieuwe banden met dieper profiel ( nu gazonbanden) etc. Worden deze onderdelen nog gemaakt of zijn de meeste onderdelen universeel? Zoals bv een nieuw stoeltje? Ook is er wat roest op de deuren van de cabine
(motorisch volledig in orde) is dit makkelijk te vervangen oid? En als laatste vraag, kan de ploeg van mijn motoculteur ( honda f 450) op het hefsysteem van een mini trekker en is 38pk genoeg om te ploegen?? Heeft iemand nog tips of advies?

Alvast Bedankt en met Vriendelijke Groeten
Sam de tractor leek 😄
Sam420

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

hookwood
Banden, hydrauliekkoppelingen en een stoeltje moet een beetje mechanisatiebedrijf voor je kunnen regelen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hako onbekend en hebben de trefwoorden ploeg , trekker , tractor , cabine , banden , onderdelen , vervangen , gezocht en hakotrac 3800d geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!