(ATH 2016) Agendapunt: AgroTechniek Holland 2016 (Biddinghuizen) - Reactie topic!

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek Holland 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek Holland 2016 pagina in de agenda.

Plattegrond:
s04.qind.nl/userfiles/760/….pdf

33 reacties


Eerste beelden Agrotechniek Holland 2016



Eerste beelden en opening AgroTechniek Holland 2016. In deze video zijn oud-minister Cees Veerman en beursmanager Willem Bierema aan het woord over de agrarische sector en de beurs.

0 reacties


Trekkers en machines kijken op snikhete ATH

Fotoreportage

Snikheet. Zo kan de eerste beursdag van ATH 2016 in Biddinghuizen wel genoemd worden. Maar, dat het beter dan regen was daar valt niet over te twisten. Dus de bekende modellen waren ook wat nieuwtjes uit binnen- en buitenland te bespeuren.

0 reacties


Opnieuw brengt mest de grootste innovatie

Op Agrotechniek Holland

Twee jaar geleden mocht John Deere de prestigeprijs Bronzen Sikkel in ontvangst nemen voor hun NIRS-sensor, die de actuele gehaltes van drijfmest meet. Dit jaar is dat de Nederlandse firma Veenhuis met een doorontwikkeling op deze techniek: Nutriflow. Hiermee wordt organische mest opgewaardeerd met kunstmest.

4 reacties


Schuitemaker en Veenhuis gaan samen



De Nederlandse machinebouwers Schuitemaker en Veenhuis willen nog dit jaar fuseren. De afgelopen maanden hebben beide directies gekeken welke voordelen intensieve samenwerking zou bieden. Uiteindelijk blijkt een fusie onder meer voordelen te bieden op het gebied van marketing, verkoop, innovatie en productie.

0 reacties


!!! REAGEER HIER !!! Agendapunt: AgroTechniek/GroenTechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek/GroenTechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek/GroenTechniek Holland pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " ATH/GTH 2022 ".

ATH/GTH 2022

boeren.online/onderwerp/athgth-2022/

9 reacties

Veenhuis Machines BV

Raalte

Foto's
1
Video's
0
Topics
6

Over Veenhuis Machines BV

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve mesttechniek voor het aanwenden, transporteren en bewerken van mest.

In deze continu veranderende markt heeft Veenhuis een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Met een machines van Veenhuis bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten, 2 jaar garantie en de hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering.

Ruim 70 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en intensieve contacten met dealers en eindgebruikers stellen ons in staat om steeds in te kunnen spelen op de wensen van het professionele loonbedrijf en moderne veehouderij, maar ook op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Veenhuis ontwikkelt voortdurend nieuwe landbouwmachines met als uitgangspunt minimale gebruikskosten over de gehele gebruiksduur, zodat u als gebruiker tijd, energie en geld kunt besparen.

Dit bedrijf is 1x gespot door de leden van TractorFan.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
« Alle bedrijven